logo-prozorro акредитований майданчик

Участь в аукціоні з продажу необробленої деревини у м. Київ

Хочете взяти участь в аукціоні з продажу необробленої деревини у Києві чи будь-якому іншому населеному пункті України? Найзручніший спосіб зробити це – попередньо пройти нескладну процедуру акредитації на ліцензованій біржі ТОВ «Українська енергетична біржа».

Зміни у законодавстві, що стосуються аукціонів з продажу необробленої деревини у м. Київ та інших населених пунктах країни

Реалізація необробленої деревини – відносно новий, однак достатньо прибутковий напрям біржових аукціонів. Тут і раніше продавали різноманітні деревні матеріали, заготовлені вітчизняними лісгоспами. Однак з 01 липня 2021 року це правило стало обов’язковим для лісгоспів державної форми власності. Такі нововведення чітко прописані в Законі “Про організовані товарні ринки”.

Згідно з новими нормами, на ліцензовані товарні біржі державні лісгоспи, що підпорядковуються Державному агентству лісових ресурсів України, зобов’язані виставляти 100% заготовленого лісу на біржові торги.

На ТОВ “Українська енергетична біржа” аукціони з реалізації необробленої деревини проводяться майже щодня. Усього за перший рік торгівлі лісом на товарних біржах державні лісгоспи отримали понад 15 млрд грн прибутку. Тепер ці кошти йдуть на розвиток галузі, хоча раніше банально розкрадалися недобросовісними чиновниками.

Сьогодні біржова торгівля, зокрема й деревиною, є надзвичайно ефективним механізмом реалізації різних активів та ресурсів. Чим такі аукціони відрізняються від звичайних торгів, навіть якщо вони також проводяться в електронному форматі? Кожен учасник зобов’язаний надати повний пакет документів, що будуть доступні для перегляду усім – журналістам, громадським організаціям, що протидіють корупції, а також звичайним користувачам.

ТОВ “УЕБ” допоможе підготуватися до аукціону з продажу необробленої деревини у Києві та інших містах України

Для того, щоб взяти участь в аукціоні з продажу необробленої деревини у Києві, Полтаві, Тернополі чи будь-якому іншому місті нашої країни, треба виконати кілька простих кроків:

  1. акредитуватися на ТОВ “Українська енергетична біржа”;
  2. використовуючи фільтри в електронній торговій системі УЕБ, обрати торги з потрібними характеристиками;
  3. в особистому кабінеті завантажити усі необхідні документи;
  4. сплатити обов’язковий реєстраційний та гарантійний внесок;
  5. зробити ставку;
  6. укласти договір та оплатити придбані лоти.

Більше інформації про аукціон з продажу необробленої деревини у м. Київ ви зможете дізнатися, зв’язавшись із нашими консультантами - (044) 35-77-537. Отримуйте сповіщення про появу нових торгів на електронну пошту або налаштуйте підписку за власним смаком у Viber- та Telegram-боті.