logo-prozorro акредитований майданчик

 Ціна кругляка в Україні на електронних торгах

У лісовій практиці вся деревина поділяється на два основні види - пиломатеріали та кругляк. Перший об’єднує всю оброблену лісопродукцію, а от до останнього належать лісоматеріали, що здобуті внаслідок рубок, заготівлі та використання лісу. Це перш за все стовбури та гілля дерев, які надалі використовуються у промисловості.

Експлуатація та обробка кругляка є досить вибагливим процесом, для якого потрібне достатнє матеріально-технічне забезпечення. Наприклад, досить важливим є його правильне зберігання задля збереження усіх характеристик. Ще одним важливим питанням є вартість таких лісоматеріалів.

Сьогодні ціна на ліс-кругляк в Україні є справедливою, адже формується вона завдяки відкритим електронним торгам з продажу необробленої деревини, що проходять на ліцензованих біржах на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Ціна лісу-кругляка в Україні та особливості його продажу

Ще декілька років тому в нашій державі існувала реальна проблема реалізації лісопродукції. Однак завдяки ухваленню Закону №738-IX вдалося регламентувати функціонування ринку з продажу необробленої деревини. Відтепер лісопродукція реалізується через електронні торги, що дозволяє здійснювати повний моніторинг у лісовій галузі.

Кругляк лісу, ціну на який в Україні ви можете проаналізувати завдяки функції “Біржові котирування” на офіційному сайті ТОВ “Українська енергетична біржа”, є доволі популярним на онлайн-аукціонах. Це не дивно, адже він застосовується у різних галузях промисловості, зокрема у будівельній та меблевій, що й породжує неабиякий попит.

В Україні деревообробкою займається величезна кількість підприємств, саме тому заготівля круглого лісу в нашій державі відбувається у величезних масштабах. Подальша обробка кругляка дозволяє отримувати цінну продукцію:

  • пиломатеріали - брус, дошка та інші елементи, що використовуються у будівництві;
  • шпон;
  • фанеру;
  • різні листові матеріали тощо.

Саме універсальність та багатопрофільність круглого лісу створюють неабиякий попит на цей вид лісоматеріалів на торгах з продажу необробленої деревини. Долучитися до них можете й ви. Для цього достатньо стати клієнтом ТОВ “Українська енергетична біржа”, знайти цікавий лот та подати заявку на участь. Повну інформацію про аукціони можна отримати від наших фахівців, які проконсультують вас за номером (044) 35-77-537.

В Україні ціна на ліс-кругляк формується на біржових торгах

На формування ціни на кругляк в Україні завжди впливала низка факторів: регіон, склад, клас тощо. Однак сьогодні вартість пиломатеріалів утворюється завдяки конкурентним електронним торгам, що проходять на ТОВ “Українська енергетична біржа”. Наша компанія займає провідні позиції за різними фінансово-операційними показниками та забезпечує комфортні умови участі в аукціонах для кожного підприємця.

Серед останніх новинок біржі можна виділити спеціальні лісові боти в Telegram та Viber, налаштування яких дозволяє клієнтам отримувати миттєві сповіщення про появу нового лоту. Також ми рекомендуємо долучитися до нашої офіційної сторінки у Facebook, щоб бути в курсі останніх новин про торги.