logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж сировини для рудстійки на аукціонах УЕБ

Сировиною для рудстійки виступають круглі лісоматеріали, які потім використовуються для кріплення у шахтах та рудниках. Це важливий матеріал для гірничорудної та вугільної промисловості. Лісозаготівельні підприємства є основними постачальниками сировини для її виготовлення: сосни, ялини, ялиці, модрини, кедра, берези.

Знайти ці лісоматеріали ви можете в електронній торговій системі Української енергетичної біржі. Для участі аукціонах необхідно пройти акредитацію за відповідним напрямом на ueex.com.ua.

Сировина для рудстійки – характеристика та виготовлення кріплень

Сировиною для рудстійки вважаються круглі сортименти, які після обробки застосовують для кріплення гірничих виробок. Такі ж матеріали для експорту мають назву пропси. Різноманітність типів, діаметру та довжини рудничної стійки залежить від технологічних вимог споживача.

Довжина кряжів для вугільної промисловості дорівнює 0,5-6,5 м, а діаметр від 8 до 24 см, для гірничорудної ці цифри складають від 1 до 4,5 м та 12-38 м. Поставка основної частини кріплення відбувається без кори. Процес обкорування проходить уже безпосередньо на лісових складах шахт за допомогою корувальних верстатів.

На лісозаготівельних підприємствах виробництво рудстійки відбувається на поточних лініях з розкряжуванням сировини електро- або дисковими пилками. Отримані матеріали відправляють на сортувальний лісотранспортер, який розподіляє його відповідно до розмірів і об’єму та формує в пачки. При виготовленні рудстійок вихід готової продукції від об’єму сировини складає 95%.

Скористайтеся прозорими аукціонами з продажу необробленої деревини в електронній системі ets.ueex.com.ua та станьте частиною чесного зеленого бізнесу. Публічні торги допомагають обмежити корупційні схеми у лісовій галузі, дозволяють сформувати відкриті умови реалізації лісу тощо.

Їх перевагами є також встановлення справедливої ринкової ціни, ліквідація «відкатів», збільшення кількості покупців та регулярний дохід у бюджети на різних рівнях.

Сировина для рудстійки реалізується на аукціонах Української енергетичної біржі

На біржі ТОВ «Українська енергетична біржа» сировину для рудстійки (деревину хвойних порід) формують у лоти з різним об’ємом. Саме тому в системі ets.ueex.com.ua кожен підприємець знайде потрібну продукцію.

Для розв’язання будь-яких технічних чи юридичних питань, що стосуються лісових торгів, звертайтеся до наших менеджерів за телефоном (044) 35-77-537. Вони допоможуть вам акредитуватися на біржі, взяти участь в аукціоні та зробити переможну ставку.

Використовуйте Email-розсилку, а також Viber- та Telegram-бот Української енергетичної біржі. За допомогою них ви можете відсортувати торги за різними фільтрами. Біржа ueex.com.ua також запрошує вас долучитися до нашої сторінки у Facebook, щоб бути в курсі останніх новин вітчизняних енергоринків.