logo-prozorro акредитований майданчик

Оренда вагонів Укрзалізниці

Оренда вагонів АТ «Укрзалізниця» здійснюється за допомогою системи Prozorro.Sale. Договір вже підписаний керівниками ж/д підприємства та ДП «Прозорро». Лоти виставляються на акредитованих майданчиках Prozorro.Sale. Орендарем можна стати, зробивши найбільшу ставку на електронному аукціоні. Заявки на участь в торгах можуть подавати фізичні особи та представники компаній.

Які вагони можна взяти в оренду на Прозорро.Продажі?

Аукціони проводяться регулярно. На офіційному майданчику Прозорро «Українська енергетична біржа» виставлено кілька десятків пропозицій з оренди вагонів. АТ «Укрзалізніця» надає в користування хопер-зерновози, цементовози. Це саморозвантажувальний вид рейкового транспорту, призначений для перевезення сипучих вантажів.
Також серед лотів на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua Ви знайдете напіввагони - кузов без даху, перевозить вантажі, які не потрібно захищати від атмосферних опадів. Наприклад, вугілля.
Оренда вагонів в Україні за допомогою Prozorro.Sale здійснюється за ринковою вартістю. Є початкова ставка лота. Чим більше учасників аукціону, тим сильніше може підвищитися ціна.
Орендувати таким способом рейковий транспорт вигідно і досить просто, тому що:
  • немає «прихованих» платежів і переплат, тільки вартість лота і гарантійний внесок;
  • географія доставки - вся Україна (крім станцій закритих для вантажних операцій);
  • Укрзалізниця несе матеріальну відповідальність за невиконання доставки вагона в обумовлений термін.
До того ж, на Прозорро.Продажі рівні права й обов'язки у всіх учасників. Ніякої корупції і підтасовки результатів.

Як орендувати вагони в системі Прозорро.Продажі?

Для оренди залізничних вагонів в Україні Вам знадобиться:
  1. Зареєструватися на офіційному майданчику Прозорро.Продажі «Українська енергетична біржа».
  2. Вибрати лот, перейшовши у вкладку «Оренда вагонів».
  3. Ознайомитися з описом виставленого на торги майна Укрзалізниці. Лоти формують не по одному, а по 5-10 і більше вагонів в одній пропозиції.
  4. Внести гарантійний внесок. За лотами, які стосуються оренди вагонів, сума виходить невелика.
  5. Можна задати питання орендодавцю в онлайн-режимі або по телефону. Але зробити це потрібно до початку аукціону.
  6. Подати заявку на участь в електронних торгах. Дата і час аукціону вказані в описі лота, додатково приходить повідомлення на електронну пошту учасників.
  7. На аукціоні, в «Профілі користувача» дається посилання на модуль аукціону в ЦБД Прозорро.
  8. Брати участь в аукціоні - значить мати доступ до мережі Інтернет під час торгів, протягом 3-х раундів робити ставки на підвищення ціни.
Система автоматично визначить переможця, якому потрібно буде підписати протокол торгів, заплатити остаточну суму оренди, скласти договір з орендодавцем.
На акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua виставлені всі пропозиції Prozorro.Sale. Ви можете вибрати на сайті будь-який лот, а подати заявку на участь в аукціоні допоможуть наші менеджери. Підпишіться на email-розсилку і не пропустіть вигідні пропозиції з оренди майна Укрзалізниці.