logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість в Чернігові на майданчику Prozorro.Sale

Як обрати комерційну нерухомість у Чернігові чи будь-якому іншому регіоні України швидко, без зайвої бюрократії та звичних для нашої країни хабарів? Відповідь проста – скористатися електронними аукціонами Прозоро.Продажі. Тут ви знайдете десятки цікавих об’єктів, які до цього перебували у державній або комунальній власності. Будівля, придатна для відкриття торгового центру або створення сучасного офісного простору, приміщення для стильних кафе, кінотеатрів, салонів краси – саме електронні торги можуть стати першим кроком під час запуску власної справи.

Що таке комерційна нерухомість та як у м. Чернігів обрати цікаві об’єкти

на аукціоні Прозорро.Продажі

Окрім житлових будинків і квартир, не меншим попитом на ринку нерухомості користуються комерційні об’єкти. Сфера їх застосування значно ширша. Тому, обираючи на торгах Prozorro.Sale у Чернігові комерційну нерухомість, обов’язково варто врахувати її площу, місце розташування та особливості планування.

Нерухомі об’єкти комерційного призначення представляють собою споруди, будівлі, приміщення та їх частини, а також земельні ділянки, основним призначенням яких є регулярне отримання доходу власником (або орендарем). Це лише на перший погляд здається, що, вирішивши купити комерційну нерухомість в Чернігові чи якомусь іншому регіоні, ви маєте обирати лише між кафе або магазином. Насправді це поняття значно ширше і включає в себе наступні активи:

  • торгові – призначені для оптової та роздрібної реалізації різноманітних товарів і послуг (цілі торгові центри, окремі поверхи у будівлях з магазинами і кіосками);
  • офісні – спеціально обладнані приміщення або цілі будинки, де працюють співробітники приватних та державних компаній. Тут проводять співбесіди, зустрічі з партнерами і клієнтами, організовують презентації і прес-конференції;
  • промислові – цілі склади і ангари, що використовуються для розміщення виробничих установок, спеціалізованого обладнання, зберігання сировини, напівфабрикатів та готової продукції.

Купити нерухомі комерційні активи в Чернігові

на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа»

Як і в інших областях, комерційна нерухомість у Чернігові може легко стати джерелом наживи для корумпованих чиновників. Уникнути цього допомагають електронні аукціони Прозорро.Продажі, завдяки яким державні і комунальні організації вже не перший рік успішно реалізовують не потрібні активи.

Протягом останніх п’яти років на спеціальних майданчиках на зразок sale.ueex.com.ua відбулося 412 тис. прозорих торгів. Тут купити комерційну нерухомість в Чернігові чи будь-якому іншому регіоні України можна буквально в два кліки. Кількість учасників, які хочуть придбати цінний актив, необмежена. Головне – виконати нескладні вимоги та вчасно подати заявку на обраний лот.

Підпишіться на щоденну E-mail-розсилку, офіційну сторінку ТОВ «УЕБ» у Facebook, зручний Telegram- або Viber-бот – вчасно отримуйте сповіщення про оголошення нових аукціонів з продажу комерційної нерухомості у м. Чернігів та інших регіонах.