logo-prozorro акредитований майданчик

Куплю комерційну нерухомість на прозорих онлайн-аукціонах

Ті, хто бажають купити комерційну нерухомість, можуть це зробити на вигідних і чесних умовах, використовуючи аукціони в системі Прозорро.Продажі. Це повністю відкрита процедура, яка проводиться без зайвих внесків і платежів. Стати учасником публічних торгів нерухомими об’єктами можна на офіційних електронних майданчиках. Таким є ТОВ «Українська енергетична біржа».

Куплю комерційну нерухомість онлайн за прозорими правилами

Десятки лотів з приміщеннями для різного цільового призначення щодня виставляються в системі Prozorro.Sale. Будь-який підприємець може задовольнити свої потреби в якісній нерухомості для ведення бізнесу, подальшого перепродажу чи здачі в оренду. 

Не витрачати час на довгі пошуки потрібного об’єкта допоможе онлайн-майданчик ТОВ «Українська енергетична біржа», який має офіційну акредитацію від ДП «Прозорро.Продажі». Тут на вас чекають цікаві пропозиції щодо купівлі комерційної нерухомості в Україні з належними комунікаціями і для будь-яких фінансових можливостей. Далі будівлі облаштовують під свій бізнес і отримують стабільний дохід від підприємницької діяльності.

Складські приміщення, гаражі, промислові комплекси, офіси, готелі, магазини, торгові точки, салони краси, оздоровчі центри, заклади харчування – все це належить до категорії комерційної, або нежитлової нерухомості. Під простір для бізнес-діяльності можуть обладнати навіть квартири і підвальні приміщення. Ці об’єкти відрізняються тим, що вони «прикуті» до землі, тобто сюди можна зараховувати також лісові насадження, земельні ділянки та водойми. А якщо використання нерухомості передбачає одержання доходу, то вона вважається комерційною.

Знайти приміщення на будь-який смак для ведення власного бізнесу ви можете уже зараз. Для цього потрібно лише зареєструватися на одному з майданчиків Прозорро.Продажі, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа». Далі залишається тільки визначитися з лотом і подати власну цінову пропозицію.

Комерційну нерухомість купити вигідно на майданчику ТОВ УЕБ

Купити комерційну нерухомість через офіційний майданчик системи Прозорро.Продажі означає укласти чесний і вигідний договір. Проста і зрозуміла процедура електронних торгів гарантує вам прозоре функціонування ринку нежитлових об’єктів. Знайти і обрати потрібний лот можна буквально в пару кліків на майданчику sale.ueex.com.ua. 

Ваші персональні менеджери роз’яснять вам деталі щодо проведення електронних аукціонів. Ви можете звернутися до них за телефоном (044) 337-77-65. А дізнаватися про появу нових лотів легко за допомогою спеціальних ботів у Viber і Telegram.

Зараз на майданчику ТОВ УЕБ доступні такі об’єкти:

  • магазин у м. Гадяч (АТ «Укргазвидобування»);
  • адміністративний будинок у м. Пустомити Львівської обл. (обласне управління АТ «Державний ощадний банк України);
  • комплекс нежитлових будівель у м. Сміла Черкаської обл. (Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради) та безліч інших приміщень.