logo-prozorro акредитований майданчик

Куплю землю сільгосппризначення в Україні на майданчику ТОВ УЕБ

Сьогодні купити землю сільгосппризначення без зайвих посередників та непомірних хабарів усі бажаючі можуть на електронних аукціонах Прозоро.Продажі. Після офіційного запуску ринку влітку 2021 року усі торгові операції з продажу аграрних угідь нарешті були легалізовані. А власникам паїв більше не потрібно маскувати реалізацію свого майна під «довгострокову оренду».

Куплю землю сільгосп призначення на публічних торгах Прозорро.Продажі

Продам або куплю землю сільгосппризначення в Україні – тепер вам не потрібно гаяти час на перегляд десятків подібних оголошень в інтернеті. На спеціальних майданчиках, підключених до електронного модуля Prozorro.Sale, потрібний лот можна знайти буквально в два кліки. За допомогою зручної системи фільтрів їх легко відсортувати за рядом параметрів:

  • місце знаходження;
  • площа ділянки;
  • кадастровий номер;
  • організатор торгів;
  • бюджет;
  • початкова ціна;
  • дата і час проведення аукціону.

Поки що купити землю сільськогосподарського призначення можна лише з певними обмеженнями. Наприклад, покупцем має бути тільки громадянин України, а придбати він зможе щонайбільше 100 га. Однак вже через два роки – з 01 січня 2024 р. – до торгів почнуть допускати і приватні компанії, якщо вони також належать українцям. А сумарна площа ділянок землі сільськогосподарського призначення, купити які дозволятиметься одній особі, зросте до 10 тис. га.

Лише протягом першого місяця роботи ринку продавці та покупці земельних ділянок уклали 2 900 угод, що оцінювалися у 210 млн. грн. Найчастіше бажання «куплю землі сільгосппризначення» виказували жителі Тернопільської, Кіровоградської, Полтавської обл. Хоча в цілому торги регулярно проходять по всій Україні. Для участі в них потрібно зовсім небагато – комп’ютер та надійне з’єднання з мережею Інтернет. Пройшовши реєстрацію на електронному майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», ви зможете подавати заявки на обрані лоти, завантажувати документи та вносити закриті цінові пропозиції.

Купити землю сільгосппризначення в Україні на майданчику sale.ueex.com.ua

Електронні аукціони Prozorro.Sale дозволяють реалізовувати та здавати в оренду різноманітні державні, комунальні і приватні активи швидко, прозоро і надзвичайно ефективно. Протягом усього часу роботи ринку земельних ресурсів на акредитованих майданчиках, у тому числі ТОВ «Українська енергетична біржа», оголошено 3 800 прозорих торгів сумарною вартістю понад мільярд гривень.

Найбільшу кількість аукціонів, на яких усі бажаючі просто зараз можуть купити землю сільгосппризначення, оголосили Київська та Одеська область. Найдорожчими ж виявилися ділянки, розташовані у Львівській області – їх початкова вартість становить 30% від усіх земельних торгів.

Обрати найбільш прибуткові лоти та купити землю сільськогосподарського призначення за її реальну ринкову вартість вам допоможуть консультанти майданчика ТОВ УЕБ. Підпишіться на щоденну E-mail-розсилку, наші земельні боти у Telegram і Viber, беріть участь в аукціонах і перемагайте!