logo-prozorro акредитований майданчик

Землю у Вінниці купити можна через систему Прозорро.Продажі

У різних містах України, зокрема і у Вінниці, землю купити можна за зручною онлайн-процедурою. Вітчизняні підприємці отримало право на участь у чесних та відкритих земельних торгах, які проходять на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Щоб долучитися до них, реєструйтеся на sale.ueex.com.ua.

Як вигідно купити землю у Вінниці, використовуючи лише свій смартфон

Останні 30 років в українському суспільстві ознаменувались зокрема гострими суперечками на тлі обігу земельних ділянок. Повноцінний ринок землі, на якому б продавалися аграрні угіддя, блокувався мораторієм. Прихильники останнього відстоювали думку про те, що с/г землі є найціннішим ресурсом для України, який не може бути розмінною монетою. Ті ж, хто відстоював функціонування ринку, говорили про пункти з Конституції України, які вказують на те, що громадяни мають право розпоряджатися своїм майном на власний розсуд.

Думка останніх і була реалізована чинною владою у березні 2020 року Законом про обіг земель. Але цим реформа не закінчилася, адже потрібно було налагодити чіткий механізм продажу паїв, який би виключав корупцію. На допомогу прийшла вже знана електронна система Прозорро.Продажі. Пізніша постанова КМУ № 1013 долучила до публічних онлайн-торгів і землі іншого цільового призначення, які належать державі та об’єднаним громадам. Це також стало важливим кроком назустріч форуванню прозорих земельних відносин та розвитку такої важливої сфери економіки.

Система електронних аукціонів Prozorro.Sale активно діє в Україні з 2016 року і не перестає дивувати своєю ефективністю: понад 450 тисяч успішних аукціонів та 67 млрд грн. доходу до бюджетів на місцях.

Завдяки земельним ресурсам українська економіка має левову частку доходу. Саме тому налагодження їх обігу має таке важливе значення. Щоб купити землю у Вінниці чи будь-якому іншому населеному пункті, потрібно стати клієнтом одного з акредитованих майданчиків, наприклад, ТОВ “Українська енергетична біржа”. Він цього кроку вас відділяє лише нескладна процедура реєстрації.

Купити землю у Вінниці на офіційному майданчику ТОВ УЕБ

Реалізація ділянок різного цільового призначення виходить на якісно новий рівень завдяки електронній процедурі торгів в системі Прозорро.Продажі. Подача заявки на участь в земельному аукціоні та обмін документи відтепер відбувається в онлайн-режимі. 

Пройти всю процедуру можна навіть не виходячи зі свого будинку. Якщо вам знадобиться допомога спеціаліста, телефонуйте менеджерам ТОВ “Українська енергетична біржа на гарячу лінію (044) 337-77-65. 

Для того, щоб купити землю у Вінниці та інших містах України через майданчик sale.ueex.com.ua, потрібна лише попередня реєстрація. Це перевірена роками платформа, яка має акредитацію від ДП “Прозорро.Продажі”.

Знайти ділянку для будь-яких цілей у вибраному регіоні допоможуть спеціальні боти у Telegram і Viber від ТОВ УЕБ. Отримуйте сповіщення про нові торги прямо на свій смартфон. Також не забувайте про нашу офіційну сторінку у Facebook.