logo-prozorro акредитований майданчик

Купити земельну ділянку у Ірпені на торгах Прозорро.Продажі

Завдяки електронним торгам Прозорро.Продажі купити землю в Ірпені чи будь-якому іншому місті України ви зможете повністю прозоро, без непомірних хабарів та «своїх» людей серед місцевих чиновників. Ділянка для зведення житлового будинку, сучасного офісного або торгового центру в передмісті Києва на надзвичайно вигідних умовах – тепер це зовсім не міф, а реальність.

Купити земельну ділянку в м. Ірпінь на онлайн-торгах Prozorro.Sale

Багато років продаж та здача в оренду землі, яка перебуває у комунальній або державній власності, супроводжувалися тіньовими схемами, корупцією та незаконними махінаціями. Тим більше, коли мова йшла про ділянки вартістю десятки тисяч доларів. Однак у минулому році влада нарешті взяла цей процес під контроль, зобов’язавши відповідні органи і служби виставляти подібні активи на електронні аукціони Прозорро.Продажі. Це дозволяє усім бажаючим купити землю в Ірпені або якому-небудь іншому населеному пункті цілком законно, чесно змагаючись за найпривабливіші лоти з іншими претендентами.

Мальовниче містечко всього за 7 км від столиці давно потрапило в поле зору тих, хто хоче втекти від шуму та гамору багатомільйонного мегаполісу. Станом на 01 січня 2021 р. населення м. Ірпінь становило майже 70 тис. осіб. Однак воно постійно збільшується за рахунок людей, які не хочуть переплачувати за проживання в самому Києві.

У 2016 р. Ірпінь був включений до Національного реєстру рекордів України завдяки значній кількості побудованих та відреставрованих зелених рекреаційних зон. Усього тут нараховується більше десяти парків і скверів, кілька оздоровчих санаторіїв, дев’ять готелів, 12 спортзалів, чотири стадіони та вдесятеро більше спортмайданчиків. Також є три вищі навчальні заклади та ліцей інноваційних технологій, що робить місто надзвичайно перспективним для молодого покоління.

Вигідно вкласти кошти та купити землю в м. Ірпінь прозоро, без незрозумілих посередників і багатотисячних відкатів, вам допоможуть фахівці електронного майданчика sale.ueex.com.ua.

Купити землю в Ірпені та інших містах України на електронному майданчику ТОВ УЕБ

Унікальність системи Prozorro.Sale полягає у повному виключенні з торгів корупційної складової. Спостерігати за аукціонами, на яких можна купити землю в Ірпені, можуть усі бажаючі – не тільки контролюючі структури, а й звичайні громадяни. Учасники роблять ставки анонімно, а ім’я переможця розкривається вже після завершення торгів. Тож ніхто не зможе домовитися про розподіл найпривабливіших об’єктів наперед. До того ж, система автоматично визначає переможця, тому сфальшувати результати точно не вийде.

Пройшовши реєстрацію на акредитованому майданчику Української енергетичної біржі, ви зможете не лише переглядати, а й подавати заявки на участь у актуальних аукціонах з продажу земельних ділянок в Ірпені. Також підписуйтеся на спеціальні боти у Telegram і Viber та першими дізнавайтеся про появу цікавих лотів.