logo-prozorro акредитований майданчик

Землю у Львові можна купити за прозорими умовами

Минулого року в українському законодавстві відбулися кардинальні зміни. Відтепер купити землю у Львові чи якомусь іншому населеному пункті України можна на справедливих торгах, що стало можливим завдяки електронній системі Прозорро.Продажі. На акредитованих майданчиках Prozorro.Sale на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа” вже сьогодні доступні сотні лотів. І що найголовніше - купити їх можна без використання різних тіньових схем чи махінацій.

Купити землю у Львові через онлайн-аукціони

Львів завжди був одним із найдорожчих міст України (завдяки своїм історичним, культурним та іншим особливостям). Щороку в цьому населеному пункті зводять десятки нових житлових комплексів, торговельних центрів та інших комерційних об’єктів, облаштовують різні зони відпочинку тощо. Все це потребує угідь, які постійно були дефіцитними для західної столиці. Саме недостатня кількість ділянок і була причиною величезної кількості корупційних скандалів, що пов’язані з продажем-купівлею землі у Львові. Недобросовісні чиновники за хабарі реалізовували угіддя на користь потрібних підприємців, не залишаючи при цьому можливостей чесним бізнесменам для розширення своєї справи.

Таку корумповану систему необхідно було знищувати, що й зробила чинна влада. У 2021 році набули чинності декілька законів, які кардинально змінюють ситуацію на ринку угідь. Відтепер майже кожен інвестор може купити землю біля Львова чи у самому місті без зайвої бюрократії, не боячись за справедливість кінцевого результату торгів.

Сьогодні процес продажу угідь відбувається з використанням сучасної електронної системи Прозорро.Продажі. Модуль Prozorro.Sale створили українські IT-фахівці у 2016 році для того, щоб зробити реалізацію різного державного та комунального майна відкритою. І поставленої мети вдалося досягти, адже за 5 років функціонування цієї системи вже проведено 454 тисячі аукціонів, які сумарно поповнили бюджети на різних рівнях на суму в понад 66 млрд грн.

І вищеназвані показники зростають постійно, адже на Прозорро.Продажі регулярно з’являються нові напрями. Вже сьогодні ви можете взяти участь у торгах з реалізації нерухомості, транспортних засобів, угідь, об’єктів спиртової галузі, металобрухту та іншого майна.

У Львові купити землю можна через майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа”

Найчастіше землю у Львові купують для будівництва. Серед інших варіантів подальшої діяльності - облаштування зони відпочинку чи рекреації, ведення садівництва (стосується околиць міста) тощо. Ціновий діапазон угідь також є величезним, тому ви обов’язково знайдете те, що вам потрібно.

Щоб купити землю у Львові за чесними та прозорими умовами, достатньо бути клієнтом одного з акредитованих майданчиків Prozorro.Sale, наприклад ТОВ “Українська енергетична біржа”. Наші фахівці, які вже мають достатній досвід, допоможуть вам у розв’язанні будь-яких технічних чи юридичних питань.

Також рекомендуємо долучитися до офіційної сторінки УЕБ у Facebook та налаштувати земельні боти в Телеграм та Вайбер, щоб миттєво реагувати на появу нових торгів.