logo-prozorro акредитований майданчик

Ділянку землі в Одесі купити можна онлайн та за прозорою процедурою

Чинне законодавство диктує нам прозорі умови на земельному ринку. Охочі купити землю в Одесі чи іншому місті тепер мають робити це через систему публічних торгів Прозорро.Продажі. Така процедура проводиться задля усунення корупційної складової на українських ринках. 

ДП «Прозорро.Продажі» разом із акредитованими майданчиками на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» працює уже понад 5 років. За цей час вдалося наповнити бюджети різних рівнів на суму понад 66 млрд грн.

Купити ділянку землі в Одесі тепер не проблема завдяки онлайн-процедурі

Земельна реформа та відкриття ринку проходили в Україні у два етапи: скасування мораторію на торги аграрними угіддями з 01 липня 2021 року та початок реалізації ділянок різного цільового призначення з осені цього ж року в системі Прозорро.Продажі.

За оцінками експертів, площі під забудову є одним із найприбутковіших напрямів для інвестицій, що й визначає популярність таких аукціонів. Купити землю в Одесі для таких цілей можна уже зараз, використовуючи майданчик ТОВ «Українська енергетична біржа». Також у системі Prozorro.Sale для вас доступні сільськогосподарські наділи, промислові ділянки, ті, які належать до водного чи природно-заповідного фонду, та багато інших.

Спочатку чимало українців виступали проти продажу землі та скептично ставилися до відкриття ринку. Однак завдяки тому, що був обраний публічний та відкритий метод реалізації угідь, довіра українців до цього процесу збільшилась. Застарілі методи продажу державних і комунальних активів кишіли корупційними схемами та провокували утворення тіньових ринків. Натомість земельні торги в онлайн-форматі допомагають у вирішенні таких проблем:

  • детінізації галузей;
  • спрощенні процесу відчуження ділянок;
  • підвищенні ефективності їх використання.

Землю в Одесі купити легко через електронний майданчик ТОВ УЕБ

Тепер купити землю в Одесі чи в будь-якому іншому населеному пункті України набагато легше з використанням електронних аукціонів у системі Прозорро.Продажі. Для того, щоб запропонувати ціну за об’єкт вам потрібна лише реєстрація на одному з майданчиків, наприклад, sale.ueex.com.ua та надійний інтернет-зв’язок.

ТОВ «Українська енергетична біржа» є надійною платформою для проведення земельних аукціонів. Вона приваблює користувачів інтуїтивним інтерфейсом та зручною системою фільтрів. Також ви можете отримати консультацію з будь-якого питання щодо торгів на Прозорро.Продажі від наших фахівців за телефоном (044) 337-77-65. 

Пропонуємо вам скористатися земельними ботами в Телеграм і Вайбер від ТОВ УЕБ. Налаштувавши їх, у вас буде змога першими дізнаватися про появу нових лотів з ділянками в Одесі та інших регіонах, а також не пропустити початок аукціонів. 

Переглядайте офіційну сторінку ТОВ «Українська енергетична біржа» у Facebook, щоб бути в курсі новин системи Прозорро.Продажі та земельного ринку зокрема, а також дивіться корисні відео на нашому YouTube-каналі.