logo-prozorro акредитований майданчик

У Тернополі купити землю вигідно на Прозорро.Продажі

Сьогодні купити землю в Тернополі, як і в іншому населеному пункті України, може майже будь-який інвестор. При чому зробити це можна віддалено, адже торги угіддями, згідно з оновленим законодавством, проходять з використанням електронної системи Прозорро.Продажі. Для участі в аукціонах з купівлі-продажу землі в Україні зареєструйтеся на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Купити землю в Тернополі на оновлених торгах

Сфера реалізації угідь в нашій державі завжди була однією із найбільш тіньових. Річ у тому, що сільськогосподарські ділянки перебували під дією мораторію (хоча це й не заважало недобросовісним чиновникам провертати подібні угоди), а землі іншого цільового призначення продавалися за надзвичайно сумнівними умовами. Від цього страждали в першу чергу чесні підприємці, яких фактично позбавляли права на купівлю угідь, а також держава, яка недоотримувала мільярди грн доходу.

Саме тотальна корупція стала причиною кардинальних змін у сфері реалізації угідь. Протягом останніх двох років чинна влада ухвалила низку важливих нормативно-правових документів, які радикально змінюють правила гри на ринку землі. Вже сьогодні реалізація угідь відбувається у зручному електронному форматі.

На оновлених онлайн-торгах потенційні інвестори можуть купити землю в Тернополі та інших містах України різного цільового призначення:

  • аграрні;
  • під забудову (житлову, громадську та комерційну);
  • рекреаційно-оздоровчі;
  • водного фонду;
  • промисловості, транспорту, енергетики, оборони та зв’язку.

Сьогодні, завдяки змінам у законодавстві, формування ціни на землю відбувається за ринковими умовами. Крім того, усі відносини між землевласниками та інвесторами є повністю прозорими. Все це стало можливо завдяки рішенню про адміністратора земельних торгів, яким згідно з постановою №1013 є ДП “Прозорро.Продажі”. Цей модуль було створено ще у 2016 році. Тоді він здійснив справжню революцію у сфері реалізації різних державних та комунальних активів.

За 5 років функціонування Prozorro.Sale вдалося досягти неабияких результатів: 459 тисяч проведених аукціонів, більше 52 тис учасників, понад 66 млрд грн доходу до бюджетів на різних рівнях.

Справедливість торгів досягається завдяки електронній системі Прозорро.Продажі та її акредитованим майданчикам, зокрема ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Землю в Тернополі купити можна через майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа”

Сьогодні вам більше не потрібно витрачати години часу на пошук ділянок, адже Prozorro.Sale - це найбільша база даних про аукціони. Усі електронні торги на яких можна купити землю в Тернополі чи іншому місті України відбуваються на спеціальних майданчиках, зокрема на ТОВ “Українська енергетична біржа”. Для участі в аукціонах достатньо зареєструватися на sale.ueex.com.ua і мати комп’ютер (чи ноутбук) та стабільне підключення до мережі Інтернет.

Наш майданчик пропонує повний спектр біржових послуг, а також має низку інших переваг:

  • спеціальні земельні боти в Телеграм та Вайбер;
  • Facebook-сторінка, де ви можете знайти ще більше актуальної інформації про майбутні торги;
  • регулярна Email-розсилка.