logo-prozorro акредитований майданчик

Землю в Запоріжжі купити легко в системі Прозорро.Продажі

Інформація про те, як купити землю в Запоріжжі та інших містах України, сьогодні, як ніколи, актуальна. Чинна влада у вересні 2021 року видала постанову щодо особливостей реалізація ділянок державної і комунальної власності. Згідно з нею, такі торги мають проходити в електронному форматі, а їхнім адміністратором визначається ДП “Прозорро.Продажі”. Це означає, що потенційні інвестори мають зареєструватися на одному зі спеціальних е-майданчиків, наприклад, ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Швидко купити землю в Запоріжжі можна через е-торги в системі Прозорро.Продажі

Ще кілька років тому не кожен українець міг повірити в те, що в нас запрацює ринок землі. Влада навмисне постійно відтягувала прийняття такого рішення, аргументуючи це тим, що угіддя, як цінний ресурс і власність народу, не повинні продаватися. Однак ніхто не наголошував на перевагах, які дає вільний обіг землі. Через таку дезінформацію українське суспільство підтримувати думку, що не потрібно надавати дозвіл на продаж ділянок. 

У 2020 чинний уряд пішов на радикальний крок і зрештою ухвалив Закон про обіг угідь. Таким чином повноцінний земельний ринок було відкрито 01 липня 2021 року. З цього дня вітчизняні землевласники реалізують своє конституційне право на реалізацію майна.

Варто наголосити, що земельна реформа проходила у два етапи: першим кроком було скасування мораторію на продаж угідь сільськогосподарського призначення приватної власності, далі почали виставлятися на торги державні і комунальні ділянки іншого цільового призначення.

Згідно з постановою № 1013, реалізація останніх відбувається на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Однією з таких акредитованих платформ є ТОВ “Українська енергетична біржа”. Аукціони, на яких можна купити землю в Запоріжжі та інших містах, відбуваються в публічному електронному форматі. Які переваги вони мають? По-перше, відкритість процедури: всі охочі контролюють процес і не допускають порушень. По-друге, зручність та швидкість: не витрачайте свій час на бюрократію і черги, подавайте документи і робіть ставки онлайн.

 Як у Запоріжжі купити землю через електронний майданчик ТОВ УЕБ

На е-аукціонах в системі Прозорро.Продажі ви можете купити в Запоріжжі землю різного цільового призначення: для розвитку рекреаційної та оздоровчої сфер, для будівництва нерухомості різних типів (комерційної, житлової), ділянки промисловості, транспорту, водного фонду, енергетики, оборони, зв’язку та ін. 

При виборі об’єкта орієнтуйтеся на наступні його характеристики: площа, розташування, для яких цілей використовується. Швидко знаходьте потрібні ділянки на офіційному майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. 

Зручно відстежуйте появу нових торгів, використовуючи наші земельні боти у Viber і Telegram. Якщо вам потрібна допомога, звертайтеся до наших менеджерів за телефоном (044) 337-77-65. А новини про аукціони системи Прозорро.Продажі читайте на сторінці ТОВ УЕБ у Facebook.