logo-prozorro акредитований майданчик

Взяти в оренду комерційну нерухомість Чернігова на е-торгах

Продаж і оренда комерційної нерухомості в Чернігові та інших містах України є дуже прибутковою нішою для інвестицій. Якщо ви бажаєте почати свій бізнес чи покращити вже існуючий, з аукціонами Прозорро.Продажі це зробити не тільки швидко, а й вигідно.

 Оренда комерційної нерухомості в Чернігові на онлайн-аукціонах

Нерухомість поділяється на два основні напрями: житлову і комерційну. До останньої належать приміщення, цілі будівлі і навіть земельні ділянки, використання яких приносить дохід їхнім власникам чи орендарям. Узяти в оренду комерційну нерухомість у Чернігові, Полтаві, Харкові, Києві та інших містах України найвигідніше на аукціонах системи Прозорро.Продажі. Вони проходять на спеціальних акредитованих майданчиках, одним із яких є ТОВ «Українська енергетична біржа».  

Дана категорія на онлайн-торгах не обмежується лише ресторанами і магазинами. Вона є набагато ширшою і включає в себе такі різновиди:

  • торгову – використовують для продажу товарів;
  • офісну – для роботи працівників компаній, проведення зустрічей із клієнтами тощо;
  • промислову – виробничі підприємства зі спеціальним обладнанням та місцями для зберігання сировини і готової продукції (цехи, ангари та склади);
  • соціальну – для надання різноманітних послуг, наприклад, салони краси, медцентри, спортивні зали та ін.

Завдяки аукціонам Прозорро.Продажі, що проходять у режимі онлайн, взяти в оренду комерційну нерухомість у Чернігові чи будь-де в Україні можна цілком чесно і відкрито. Тепер не потрібно проходити всі кола бюрократії і оббивати пороги кабінетів, щоб зібрати необхідні папери. Зареєструвавшись на офіційному майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», ви відразу зможете обрати об’єкти, які вас цікавлять, відповідно до категорії, регіону, площі тощо. Далі, щоб взяти участь у торгах, завантажуєте документи в систему та подаєте цінову пропозицію.

У Чернігові оренда комерційної нерухомості відбувається через майданчик ТОВ УЕБ

Робота системи Прозорро.Продажі передбачає два основних моменти. По-перше, це доступний і ефективний механізм реалізації майна державної й комунальної власності, зокрема комерційних будівель і приміщень. По-друге, повністю автоматизовані та анонімні аукціони, які проходять в електронному форматі. Завдяки цьому наша країна вдало бореться із корупцією ось уже протягом п’яти років. 

Для того, щоб стати учасником торгів з оренди комерційної нерухомості в Чернігові та на решті території України, слідуйте наступному алгоритму: 

  • підписати договір з одним із акредитованих майданчиків, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа»;
  • знайти потрібний лот, скориставшись зручними фільтрами для пошуку;
  • подати цінову пропозицію на торги;
  • пройти три раунди аукціону і здобути перемогу.

Отримуйте сповіщення про появу нових лотів із комерційною нерухомістю в обраному регіоні за допомогою зручних Telegram- і Viber-ботів або налаштовуйте Email-розсилку від sale.ueex.com.ua. Також долучайтеся до нашої сторінки у Facebook.