logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість в Сумах орендується на аукціонах Prozorro.Sale

Сьогодні оренда комерційної нерухомості в Сумах, як і в інших містах України, є найпопулярнішою формою володіння приміщеннями. І це не дивно, адже тимчасове використання об’єкта не потребує великих одноразових капіталовкладень, а прибуток від його експлуатації можна отримувати вже з першого місяця.

Не менш важливими факторами популярності оренди нерухомості є значно простіша процедура оформлення документів, а також набагато більша кількість пропозицій на ринку. Переконатися в останньому ви зможете ставши клієнтом одного з майданчиків системи Прозорро.Продажі, наприклад ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Як орендувати комерційну нерухомість в Сумах на електронних торгах

У чому полягає різниця між житловою та комерційною нерухомістю? Основна відмінність в тому, що остання не призначена для постійного проживання людей та експлуатується виключно в підприємницьких цілях. Тобто, на відміну від житлових об’єктів, комерційні приносять інвестору стабільний дохід.

Сьогодні оренда нежитлових об’єктів є одним із найпопулярніших напрямів на електронних торгах. Пояснюється це також величезним вибором приміщень, адже комерційна нерухомість - це категорія, що об’єднує величезну кількість різних споруд, які умовно поділяють на наступні групи:

  • торгові точки - це об’єкти, що використовуються для ведення роздрібних та гуртових продажів товарів: ТЦ, маркети, магазини, павільйони тощо;
  • офіси - приміщення, що призначені для розміщення персоналу різних компаній та установ: БЦ (цілі споруди або їх окремі частини);
  • індустріальні площі - насамперед це об’єкти в промислових зонах: цехи, склади, ангари тощо;
  • заклади готельного типу - це приміщення, що використовуються для тимчасового проживання людей: власне готелі, апартаменти, хостели;
  • об’єкти сфери послуг - ресторани, кафе, медзаклади, салони краси тощо.

Кожна з вищеназваних груп комерційної нерухомості, орендувати в Сумах яку можна вже сьогодні, представлена на електронних торгах Прозорро.Продажі. Для того, щоб переглянути доступні об’єкти достатньо перейти на sale.ueex.com.ua та знайти відповідний розділ. Ми рекомендуємо використовувати фільтри (регіон, замовник, площа, бюджет тощо), щоб зробити пошук потрібного приміщення комфортнішим.

Оренда комерційної нерухомості в Сумах здійснюється через майданчик ТОВ УЕБ

Модуль Прозорро.Продажі був створений українськими IT-фахівцями ще у 2016 році. Основна мета його розробки - знищення корупції у сферах продажу та оренди різного державного, комунального та приватного майна. Щороку в системі Prozorro.Sale з’являються нові напрями, що дозволяє реалізовувати ще більшу кількість активів за відкритими умовами.

Однією із найпопулярніших категорій торгів на Прозорро.Продажі є оренда комерційної нерухомості в Сумах та інших містах України. Вже сьогодні сотні інвесторів змагаються за приміщення в конкурентних та повністю прозорих торгах. Зробити це може кожен. Доступ до торгів ви отримаєте після реєстрації на sale.ueex.com.ua.

У пошуках потрібного лоту вам допоможуть наші спеціальні боти в Telegram та Viber. Налаштовуйте їх, щоб отримувати сповіщення про появу нових торгів. Також підписуйтеся на офіційну сторінку УЕБ у Facebook.