logo-prozorro акредитований майданчик

Як взяти в оренду землю у Львівській області на онлайн-аукціоні

На публічних онлайн-торгах у системі Прозорро.Продажі проходить оренда землі у Львівській області та по всіх регіонах України. Долучитися до них можна лише після реєстрації на одному зі спеціальних майданчиків, таких як ТОВ «Українська енергетична біржа». Тут ви знайдете ділянки для заняття фермерством, для різної забудови, рекреаційного призначення та ін. Вони можуть перебувати у власності як приватних осіб, так і держави та об’єднаних громад.

Як відбувається оренда землі у Львівській області та інших регіонах

Законопроект, який було ухвалено в кінці травня 2021 року, дозволяє оренду сільськогосподарських угідь державної і комунальної власності на прозорих засадах. Наступне рішення влади стосується земель для ведення бізнесу в містах. Їх оренду через електронні аукціони дозволяє постанова КМУ № 1013.

Для функціонування ринку землі влада обрала чесний механізм торгів, який будує здорову конкуренцію між учасниками, – систему Прозорро.Продажі. Хто бажає, той може онлайн слідкувати за ходом торгів. Завдяки цьому не допускається дискримінація чи порушення з боку учасників. 

Самі аукціони проходять не безпосередньо в системі, а на її офіційних майданчиках. Однією з таких онлайн-платформ є ТОВ «Українська енергетична біржа», що займається залученням та супроводом клієнтів, їх технічною та юридичною підтримкою.

Після простої реєстрації на sale.ueex.com.ua ви з легкістю можете обрати вигідний лот з оренди землі у Львівській області та позмагатися за нього на аукціоні, не виходячи з дому. Якщо ваша ставка буде найвищою, то система Prozorro.Sale автоматично призначить вас переможцем. Оренда земельної ділянки – це вдала інвестиція, адже такі об’єкти ніколи не втратять своєї актуальності та завжди приноситимуть дохід.

У Львівській області оренда землі проходить на майданчику ТОВ УЕБ

Львів та ближні населені пункти є популярними регіонами для оренди ділянок різного цільового призначення. Їх на торги у системі Прозорро.Продажі виставляють міські та селищні ради. Вигідні об’єкти можна знайти як для забудови, так і для аграрної діяльності. 

Надійна та прибуткова ніша для інвестицій – земельний ринок. Після його відкриття підприємці активно користуються такою можливістю вкладу свого капіталу. Земля є невичерпним природним ресурсом. При правильному використанні він не піддається старінню чи руйнуванню.

У Львівській області оренда землі зазвичай охоплює аграрні угіддя. Брати їх у тимчасове користування в держави можна лише через прозорі електронні аукціони. Для участі використовуйте онлайн-майданчик ТОВ «Українська енергетична біржа». Завдяки дворівневій системі Прозорро.Продажі процес оренди є простим, зрозумілим, а головне – він має об’єктивні результати.

Після реєстрації налаштовуйте зручні земельні боти від ТОВ УЕБ у Telegram і Viber. Так ви не проґавите дійсно вигідні для вас торги ділянками. Переглядати новини щодо ринку землі та інших напрямків Прозорро.Продажі можна на нашій сторінці у Facebook.