logo-prozorro акредитований майданчик

В Івано-Франківську продаж землі здійснюється на прозорих умовах

Завдяки системі електронних торгів Prozorro.Sale продаж землі в Івано-Франківську та на решті території України тепер відбувається швидко, зручно і без зайвої бюрократії. Для того, щоб позмагатися за вибраний лот на онлайн-аукціоні, потрібно лише зареєструватися на одному зі спеціальних майданчиків, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа».

 Земля  в м. Івано-Франківськ на продаж виставляється на прозорих е-торгах

Не можливо переоцінити значення землі, зокрема аграрних угідь, для України. Відправною точкою в розвитку цієї галузі економіки став 2021 рік. Кілька резонансних рішень, які ухвалила влада, нарешті допомогли запустити земельний ринок та налагодити процедуру реалізації ділянок. Тож тепер продаж землі в Івано-Франківську чи якомусь іншому місті здійснюється на електронних аукціонах системи Прозорро.Продажі. Завдяки їй відносини на ринку повністю чесні, без корупційних схем і «відкатів».

Ділянки, виставлені на електронні торги, мають різне цільове призначення. Звичайно в містах, зокрема в Івано-Франківську, найбільшою популярністю користуються площі під забудову (житлову, комерційну чи громадську). Ціна на такі об’єкти залежить від низки чинників: району розташування, наявності зручностей, ремонту, інфраструктури тощо. Також в українських містах ви можете знайти для купівлі чи оренди промислові ділянки, оздоровчого, рекреаційного, водного фонду та ін. Чималим попитом наразі користуються сільськогосподарські угіддя, які знаходяться за межами обласних центрів.

Якщо йдеться не про приватні, а про державні й комунальні ділянки, то рішення про виставлення їх на торги ухвалює міська державна адміністрація. Вона і стає організатором е-аукціону в системі Прозорро.Продажі. Крім електронного модуля, де зберігається вся інформація про торги, до неї під’єднані близько сорока спеціальних майданчиків, серед яких ТОВ «Українська енергетична біржа». Тільки після проходження реєстрації на ньому у вас з’явиться можливість подавати заявку на участь в аукціоні.

Продаж землі в Івано-Франківську через онлайн-майданчик ТОВ УЕБ

Публічні аукціони в прозорій електронній торговій системі допоможуть вам розпочати власний бізнес або розвинути вже наявний без хабарів та тіньових схем. Ви можете придбати ділянку в будь-якому місті України та побудувати на ній сучасний готель, бізнес-центр, спортзал, житлову нерухомість тощо. Переваги Прозорро.Продажі в тому, що процес торгів відбувається анонімно, а система автоматично визначає переможця. Окрім цього, інші особи можуть спостерігати за аукціоном в режимі реального часу.

Професійні менеджери електронного майданчика sale.ueex.com.ua проконсультують вас та допоможуть не тільки у виборі лота, а й в розробці переможної стратегії на торгах з продажу землі в Івано-Франківську чи будь-де в Україні.

Також налаштовуйте земельні боти у Вайбер і Телеграм від ТОВ УЕБ, щоб отримувати сповіщення про появу земельної ділянки в потрібному регіоні.