logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж у Києві землі різних форм власності на майданчику ТОВ УЕБ

Реалії сьогодення диктують нам нові умови продажу землі в Києві та інших містах України. Для чесного функціонування ринку влада прийняла рішення щодо проведення земельних торгів у системі Прозорро.Продажі. Отже, землевласники не просто отримали можливість реалізувати своє майно, а й робити це відкрито і прозоро. А підприємці у свою чергу можуть розширити вже наявний бізнес або розпочати нову справу.

Електронний акредитований майданчик ТОВ «Українська енергетична біржа» є надійною платформою для участі в онлайн-аукціонах з продажу землі. Після реєстрації ви матимете змогу конкурувати за вигідні лоти, подаючи свої цінові пропозиції.

 Продам землю в Києві за вигідною ціною – торги на Прозорро.Продажі

Повноцінне та справедливе функціонування ринку землі для України здавалось нездійсненним завданням, через що гальмувався розвиток державної економіки. Однак чинна влада кинула цьому виклик, і земельна реформа зрушила з мертвої точки навесні 2020 року, коли було скасовано мораторій на продаж землі в Києві та по всій Україні. Остаточний кінець спекуляціям і корупції настав після ухвалення Закону № 1444, згідно з яким обіг земельних ділянок буде проходити на електронних аукціонах в системі Прозорро.Продажі. Український народ нарешті отримав механізм для вигідної реалізації паїв. 

Сільськогосподарські угіддя наразі лідирують по популярності серед підприємців, що беруть участь у земельних торгах. Однак не відстають і ділянки, що призначені для будівництва житлової чи комерційної нерухомості, зокрема в Києві, де такі об’єкти є надзвичайно затребуваними. Також на майданчиках Prozorro.Sale, таких як ТОВ УЕБ, ви знайдете лоти із землею енергетичної, рекреаційної, промислової, транспортної галузі, сфери зв’язку, оборони, водного фонду тощо. Однак варто врахувати, що якщо це стосується майна державної чи комунальної власності, то в такому разі можлива лише оренда ділянки.

Земля в Києві на продаж виставляється через акредитовані майданчики

Аукціони з продажу землі в Києві проходять у форматі онлайн через систему електронних торгів Prozorro.Sale. Учасники працюють у ній на спеціальних майданчиках. Одним із них є ТОВ «Українська енергетична біржа», де учасники створюють свої особисті кабінети і бачать всю інформацію, яка віддзеркалюється із бази даних Прозорро.Продажі. Через цей або будь-який із 40 акредитованих майданчиків ви можете продати або купити державне, комунальне і приватне майно.

Електронні торги, зокрема земельними ділянками, приваблюють потенційних покупців своєю зручністю, публічністю, відсутністю незаконних схем і дискримінації. На sale.ueex.com.ua ви зможете долучитися не тільки до аукціонів по землі, а й до реалізації інших цінних активів, наприклад, нерухомості, автомобілів тощо.

Використовуйте розроблені спеціалістами ТОВ УЕБ боти по землі у Телеграм та Вайбер, через які ви будете отримувати моментальні сповіщення про нові лоти за вибраними параметрами.