logo-prozorro акредитований майданчик

Земля в Запоріжжі на продаж виставляється на майданчику ТОВ УЕБ

З використанням електронної системи Prozorro.Sale продаж землі в Запоріжжі, як і в інших містах України, відбувається швидко, зручно, а головне – чесно. Більше не потрібно заводити «корисні знайомства», чи платити комусь хабарі. Достатньо лише зареєструватися на одному з офіційних онлайн-майданчиків. Наприклад, на ТОВ «Українська енергетична біржа» ви можете зробити це, навіть не полишаючи власного будинку. 

 У Запоріжжі продаж землі відбувається з використання системи Прозорро.Продажі

Запоріжжя є потужним промисловим центром. Саме ділянки цього цільового призначення користуються тут найбільшою популярністю. Також в українських містах підприємці зазвичай купують або орендують землі для будівництва та ведення в подальшому бізнесу. Окрім таких лотів, на аукціонах Прозорро.Продажі зустрічаються угіддя рекреаційного чи оздоровчого призначення, лісогосподарського або водного фонду тощо.

Відповідно до нових нормативно-правових актів, які стосуються земельного ринку, реалізація ділянок державної і комунальної власності відбувається лише через публічні електронні торги. Приватні особи також можуть скористатися цією зручною і прозорою процедурою. Купити землю мають можливість фізичні чи юридичні особи, а також іноземці. Однак це не стосуються аграрних угідь, для них умови інші. Придбати такі землі можуть поки що лише фізособи і не більше 100 га в одні руки. Юридичні особи долучаться до операцій в державному агросекторі пізніше, з 2024 року, а іноземцям до прийняття відповідного рішення на референдумі взагалі не можна купувати українські чорноземи. 

Процес продажу в Запоріжжі землі, яка належить державі чи ОТГ, проходить лише з використанням системи Прозорро.Продажі. Працюючи з 2016 року, вона продемонструвала, що українська економіка може функціонувати без корупційних схем і тіньових ринків. За 5 років на її офіційних майданчиках на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» відбулося майже пів мільйона торгів. А прибуток до Держбюджету від них перетнув 60 млрд грн.

Продаж землі в Запоріжжі – як проходять торги на офіційних майданчиках

Чесна та відкрита реалізація державних і комунальних активів можлива завдяки електронній системі Prozorro.Sale та її офіційним майданчикам. Для того, щоб взяти участь у торгах з продажу землі в Запоріжжі чи іншому населеному пункті, потрібно зареєструватися на sale.ueex.com.ua. Наш майданчик має відповідний рівень акредитації від ДП «Прозорро.Продажі» та висококваліфікованих спеціалістів. Звернутися до них за допомогою ви можете, зателефонувавши (044) 337-77-65. Вони забезпечать вам не тільки інформаційний, а й юридичний супровід як учаснику аукціону.

Окрім земельних ділянок, на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», ви зможете придбати інші активи: транспортні засоби, промислові об’єкти, нерухомість, дозволи на видобуток надр та багато інших.

Скористайтеся зручними Viber- і Telegram-ботами по землі, щоб слідкувати за появою ділянок для купівлі в Запоріжжі чи іншому місті.