logo-prozorro акредитований майданчик

Купити арештоване майно у Львові можна буде на чесних умовах 

Електронні майданчики Прозорро.Продажі незабаром стануть платформами для торгів арештованим майном у Львові та на решті території України. Попередня процедура аукціонів, яка пропрацювала 6 років, зарекомендувала себе як ненадійна та корумпована.

На відміну від неї, у Prozorro.Sale є довіра громадськості та контролюючих органів. Вона довела ефективність своєї роботи на багатьох ринках. Завдяки публічним аукціонам вдається об’єктивно оцінювати державні і комунальні активи та створювати конкурентні відносини між учасниками. 

 Арештоване майно у Львові нарешті буде продаватися на прозорих аукціонах

Реалізація арештованого майна у Львові та інших містах через Прозорро.Продажі дозволить не просто розморозити державні активи, які були вилучені в осіб, а й приносити регулярний дохід до Держбюджету.

До 2015 року не існувало єдиної системи для продажу таких об’єктів. Усе проходило з використанням прямих договорів, тобто за «договорняками». Це стало причиною формування тіньового ринку та втрати Держбюджетом чималих сум. Щоб ліквідувати ці наслідки, влада створила єдину торгову систему арештованим майном. Це допомогло у пришвидшенні його реалізації, але знову ж таки аукціони обросли скандалами, пов’язаними з корупцією і дискримінацією учасників.

У зв’язку з цим було вирішено зробити адміністратором торгів вже перевірену систему Прозорро.Продажі. Вона стала найбільшим антикорупційним проектом в Україні та здобула світове визнання. Реалізація майна державної і комунальної власності у такий спосіб це не лише зручно і вигідно, а й максимально неупереджено і чесно. 

Для того, щоб долучитися до електронних аукціонів, вам потрібно бути клієнтом одного зі спеціальних акредитованих майданчиків. Наприклад, таким є ТОВ «Українська енергетична біржа». Він гарантує вам якісний сервіс та відкриті умови для реалізації арештованого майна.

Купити арештоване майно у Львові на майданчику ТОВ УЕБ

Остаточний перехід ринку арештованого майна у систему Прозорро.Продажі та старт аукціонів прогнозують уже на перше півріччя 2022 року. Це дозволить зробити оцінку таких активів об’єктивнішою, збільшити ефективність їх реалізації, ліквідувати махінації між учасниками. 

Для того, щоб купити арештоване майно у Львові чи будь-якому іншому місті через майданчик sale.ueex.com.ua, потрібно подати заявку на участь, сплатити реєстраційний та гарантійний внески та чекати дати проведення торгів.

Менеджери ТОВ «Українська енергетична біржа» готові надати вам повний супровід до та під час аукціону. Дізнатися додаткову інформацію чи поставити питання можна за телефоном (044) 337-77-65.

Налаштувавши спеціальні Вайбер- та Телеграм-боти, ви зможете отримувати сповіщення про появу нових лотів на Прозорро.Продажі, а також нагадування про початок аукціону. 

Не забувайте долучатися до офіційної сторінки Facebook та YouTube-каналу ТОВ УЕБ, щоб дізнаватися корисну інформацію та не проґавити відкриття напряму арештованого майна на Prozorro.Продажі.