logo-prozorro акредитований майданчик

Акредитуватися на аукціон з продажу необробленої деревини у Чернігові

З 01 липня 2021 року стати учасником аукціону з продажу необробленої деревини у Чернігові або будь-якому іншому місті України ви можете, скориставшись послугами ТОВ «Українська енергетична біржа». Саме в цей день набув чинності Закон “Про організовані товарні ринки”, який передбачає обов’язкову реалізацію усіх видів матеріалів, заготовлених українськими лісгоспами, на біржових торгах. Дія вищезгаданого нормативно-правового документа поширюється на всі лісові господарства, що підпорядковуються Держлісагентству.

У Чернігові аукціони з продажу необробленої деревини проходять на біржі УЕБ

Дискусії про систематизацію процесу реалізації деревини в Україні точилися вже досить тривалий час. Ще у 2019 році у Державному агентстві лісових ресурсів почали розробляти нормативно-правову базу, яка б забезпечила ефективність та зрозумілість процесу купівлі-продажу лісу.

Вирішити більшість проблем сфери реалізації деревини допоміг Закон №738-IX. Вищезгаданий документ набув чинності влітку 2021 року, а тому вже понад 18 місяців ліс в Україні продається на ліцензованих товарних біржах.

Раніше лісозаготівельні підприємства укладали договори купівлі-продажу напряму. При чому громадськість не мала ніякого уявлення про фактичні обсяги продажу та отриманий прибуток. Звичайно, цією ситуацією користувалися чимало посадовців, занижуючи ціни для конкретних покупців та отримуючи натомість чималі хабарі. Як наслідок – збагачення окремих чиновників завдавало збитків довіреним їм підприємствам. Разом із впровадженням електронної системи обліку, аукціон з продажу необробленої деревини у м. Чернігів зробив цей процес повністю прозорим та відкритим.

Біржові торги забезпечують чесність та неупередженість. Ставки робляться анонімно, тож до їх закінчення організатор не має уявлення, хто у підсумку переможе і придбає лот. Система обирає переможця автоматично, завдяки чому виключаються будь-які намагання учасників вплинути на кінцевий результат аукціону з продажу необробленої деревини у Чернігові чи будь-якому іншому регіоні.

Обрати ueex.com.ua для участі в аукціоні з продажу необробленої деревини у м. Чернігів

Рішення використовувати для реалізації лісоматеріалів ліцензовані товарні біржі на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» виявилося надзвичайно успішним. Сьогодні всі охочі підприємці можуть скористатися підтримкою фахівців бірж, які роз’яснюють їм принципи роботи торгів та допоможуть підготуватися до участі в аукціоні з продажу необробленої деревини. Це також суттєво економить бюджетні кошти.

Після впровадження відповідного закону, який дозволив продаж лісоматеріалів на товарних біржах, зокрема на ТОВ «УЕБ», вже проведено тисячі аукціонів. Загальний прибуток від реалізації деревини вже перетнув позначку у 20 млрд грн і ця цифра росте з космічною швидкістю.

Якщо ви теж хочете перемогти в аукціоні з продажу необробленої деревини у м. Чернігів, скоріше телефонуйте нашим консультантам - (044) 35-77-537. Отримуйте сповіщення про появу нових лотів завдяки Email-розсилці або в нашому Вайбер- та Телеграм-боті.