logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж необробленої деревини у Тернополі на біржових аукціонах

Сьогодні кожен аукціон з продажу необробленої деревини у Тернополі, Полтаві, Києві, Рівному проходить на ліцензованих товарних біржах, однією з яких є ТОВ “Українська енергетична біржа”. Про це йдеться в Законі №738-IX, що набув чинності 01 липня 2021 року.

З липня 2021 року аукціони з продажу необробленої деревини у Тернополі та інших містах України проходять на товарних біржах

Тепер можна з упевненістю говорити про беззаперечний успіх цієї ідеї. Необроблена деревина – це різноманітні заготовки з дерева, для отримання яких цілі стовбури і колоди розпилюють на окремі частини з метою їх подальшого використання у промисловому виробництві. Вона затребувана у будівництві, виготовленні меблів, для створення елементів внутрішнього і зовнішнього декору, різноманітних handmade-виробів.

Метою даного нововведення стала боротьба з тіньовою частиною ринку, яка раніше складала не менше 20%. Досить часто керівники лісгоспів зловживали службовим становищем, продаючи якісну сировину за ціною, значно нижчою за ринкову. Подяки в конвертах складали десятки тисяч гривень, в той час як довірені їм підприємства ставали збитковими.

Зараз у кожному населеному пункті, наприклад Рівному, Житомирі або Тернополі, аукціон з продажу необробленої деревини проходить за чесними правилами. А уся інформація про організатора торгів та їх переможців публікується у відкритому доступі. Разом із впровадженням електронного обліку, новий підхід перешкоджає незаконній вирубці та забезпечує прозорий обіг заготовленого лісу.

На території Тернопільської області діють вісім державних лісництв: Тернопільське Збаразьке, Буданівське, Микулинецьке, Теребовлянське, Залозецьке, Мшанецьке та Скалатське. Саме їх продукцію ви можете придбати на аукціоні з продажу необробленої деревини у Тернополі – в обов’язковому порядку це стосується тих лісгоспів, що підпорядковуються Держлісагентству. Все, що вам потрібно – стати клієнтом ліцензованої біржі ТОВ «Українська енергетична біржа».

Подати заявку на аукціони з реалізації необробленої деревини у Тернополі на ТОВ «УЕБ»

Трохи більше, ніж за рік, на ліцензованих товарних біржах, зокрема й ТОВ «УЕБ», було проведено кілька тисяч публічних лісових аукціонів. Завдяки ним державні лісгоспи вже отримали понад 20 млрд грн доходу. Варто зазначити, що зараз на аукціоні з продажу необробленої деревини у Тернополі, як і у інших містах України, можна купити найрізноманітнішу продукцію.

У разі потреби персональний менеджер допоможе вам пройти акредитацію на ueex.com.ua та обрати найпривабливіший лот. Звертайтеся за телефоном (044) 35-77-537, також підписуйтеся на регулярну електронну розсилку новин. Ще один зручний спосіб знайти актуальні торги за потрібною тематикою – скористатися Вайбер- та Телеграм-ботом.