logo-prozorro акредитований майданчик

На біржі ueex.com.ua проходять аукціони з продажу необробленої деревини в Черкасах

В Україні електронні аукціони з продажу необробленої деревини у Черкасах, Житомирі, Чернігові, Києві та інших містах тепер проводяться на ліцензованих товарних біржах. Вказані зміни у чинному законодавстві почали діяти 01 липня 2021 р.

На Українській енергетичній біржі активно проходять аукціони з продажу необробленої деревини в Черкасах

Вже півтора року ліс-кругляк в Україні продається через публічні біржові аукціони. Такі зміни стали логічним продовженням численних експериментальних проектів, під час яких необроблену деревину реалізовували на спеціальних торгових майданчиках. Зараз компанії, що заготовляють деревину, та лісокористувачі самостійно обирають одну з товарних бірж, що пройшла перевірку і отримала відповідну ліцензію, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа», де відбуватиметься реалізація сировини.

Як показала практика, за час дії нових правил фактичні прибутки лісозаготівельних організацій суттєво зросли. А представники приватного бізнесу надають перевагу чесним та зрозумілим правилам гри, які виконуватимуть усі без винятку.

Усі аукціони діють в однаковому режимі, тому користувачі знаходяться в рівних умовах. Дані про результати торгів розкриваються публічно. Для зручності учасників на сайті ueex.com.ua регулярно публікується оновлена інформація про дату проведення торгів.

Біржа ТОВ «УЕБ» серед лідерів в аукціонах з продажу необробленої деревини у м. Черкаси

Товарна біржа ТОВ «Українська енергетична біржа» розробила для потенційних покупців зручний інтерфейс для участі в аукціонах з продажу необробленої деревини в Черкасах та інших містах України. Ми гарантуємо для своїх клієнтів якісний сервіс, адже саме від цього залежить їх комфорт та швидкість реалізації лотів.

ТОВ «УЕБ» працює у безлічі сферах. Ми знаходимося серед лідерів товарних ринків за кількістю та технічним рівнем організованих торгів. У листопаді 2022 року дохід від аукціонів з продажу лісу, проведених через нашу платформу, склав майже 543 млн. грн.

Українська енергетична біржа готова до того, щоб зробити ринок необробленої деревини чесним та зручним для всіх сторін: покупців, продавців, держави.

Пройшовши швидку процедуру отримання акредитації на сайті ueex.com.ua, ви отримуєте весь спектр послуг нашої компанії:

  • консультація фахівців за телефоном (044)35-77-537;
  • безкоштовна Email-розсилка з актуальними аукціонами;
  • зручний Telegram-бот, який завчасно нагадає про проведення торгів.

Наша основна мета – забезпечення чесної і відкритої діяльності та сприяння прозорості та відкритості при проведенні аукціонів. Наші клієнти можуть бути впевнені в тому, що їхні дані знаходяться в безпеці, а участь у торгах буде результативною.