logo-prozorro акредитований майданчик

Ціни на ліс кругляк на біржі ТОВ УЕБ

Вже не перший рік до електронних аукціонів з продажу лісу кругляку за ціною, що відповідає ринковим показникам, на біржі ТОВ УЕБ охоче долучаються представники бізнесу з усієї України. 

Швидко пройшовши акредитацію на сайті ueex.com.ua, учасники отримують можливість придбати якісну деревину за адекватною вартістю. Ніяких хабарів чи прихованих платежів – електронні аукціони повністю усувають людський фактор, а з ним – і будь-яку корупційну складову.

Ціни на кругляк деревини на біржових торгах ТОВ УЕБ

Вже у середині березня 2022 року ТОВ «Українська енергетична біржа» відновила проведення електронних аукціонів з реалізації лісу кругляку за ціною, що відповідає сучасним ринковим реаліям. Такий крок дозволяє нам робити свій внесок для стабілізації вітчизняної економіки. Також, створюючи сприятливі умови для закупівлі необхідної сировини деревообробними компаніями на цілком прозорих умовах вільної конкуренції, ми допомагаємо їм продовжувати виробничу діяльність, зберігати робочі місця та вчасно сплачувати необхідні податки і збори.

Завдяки сучасним технічним засобам продаж різноманітних державних активів і ресурсів, зокрема необробленого лісу, відбувається швидко та надзвичайно ефективно. Встановлена шляхом чесного конкурентного змагання ціна на кругляк гарантує державним лісгоспам справедливу винагороду за виконану роботу. Як і рівний доступ до торгів усіх підприємств.

Подібний підхід приносить свої результати: за перші 2 тижні травня біржа ТОВ УЕБ організувала більше 100 аукціонів з реалізації необробленої деревини загальною вартістю 655 мільйонів гривень. Додатковий прибуток, що надійшов до держбюджету, склав 71 млн. грн. А найбільш активно до торгів долучалися лісгоспи з Київської, Вінницької, Черкаської, Хмельницької, Івано-Франківської, Волинської областей.

Ціна кругляка лісу на електронних аукціонах Української енергетичної біржі

Кілька головних переваг відкритих біржових торгів на ТОВ УЕБ:

  • рівний доступ до аукціонів усіх охочих;
  • формування ціни на кругляк на справедливих ринкових засадах;
  • чесна конкуренція;
  • велика кількість потенційних покупців;
  • багато різноманітних лотів;
  • швидка та зрозуміла процедура подачі заявки на участь.

Для того, щоб стати учасником торгів лісом на Українській енергетичній біржі, вам необхідно:

  1. заповнити електронну анкету-заяву на сайті ueex.com.ua та отримати статус непостійного члена біржі;
  2. переглянути перелік актуальних аукціонів;
  3. подати заявку на участь в обраних торгах;
  4. сплатити вказані грошові внески;
  5. завантажити необхідні документи (їх перелік вказується в оголошенні про проведення аукціону).

Підписуйтеся на спеціальні лісові боти у Телеграм і Вайбер – вчасно отримуйте інформацію про біржові торги з продажу лісу-кругляку за ціною від виробника. У разі потреби зверніться по консультацію до наших фахівців. Швидше робіть ставки і перемагайте!