logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж кругляка вільхи за вигідними цінами

на платформі ТОВ УЕБ

На електронних біржових торгах, організованих у тому числі Українською енергетичною біржею, сьогодні можна купити кругляк вільхи, ціна на який стартує від 320 грн. за 1 куб. м. Публічні аукціони з продажу необробленої деревини і раніше користувалися попитом у клієнтів вітчизняних товарних бірж. Зараз же реалізація різноманітних видів хвойних і листяних лісоматеріалів (дуб, сосна, бук, граб, ялина, тополя) у різних містах України на організованих онлайн-торгах проводиться у тому числі з метою ліквідації численних корупційних схем і тіньових махінацій.

Купити кругляк вільхи на аукціонах Української енергетичної біржі

Дерево вільхи належить до родини березових і налічує три види: сіра, зелена і чорна. На електронних аукціонах реалізується остання, адже вона має цінні властивості для промислового використання. Основна з них – стійкість до гниття у воді. Тому кругляк вільхи є чудовим матеріалом для виготовлення підпорок у шахтах, колодязних зрубів.

Із цієї деревини виготовляється 42% фанери в Україні. Вона м’яка, легка, малопружна, добре фарбується, тому використовується в декорі для імітації чорного і червоного дерева.

Продаж кругляка вільхи та іншої необробленої деревини на електронних біржових торгах дозволить залучити більше покупців та зробить реалізацію лісоматеріалів прозорішою, ліквідувавши старі корупційні схеми. А також простішою – без зайвих витрат на рекламу і ведення документообігу. Як показала практика, проект з реалізації лісу на ліцензованих товарних біржах на зразок ueex.com.ua стартував надзвичайно успішно. Зокрема, станом на 15 листопада 2022 р. на спеціалізованих платформах вдалося збути 4,6 млн. кубометрів необробленої деревини загальною вартістю понад 13 млрд. грн.

Ціна на кругляк вільхи в Україні на ліцензованій біржі ТОВ «УЕБ»

На торговій біржі ТОВ «Українська енергетична біржа» у листопаді 2022 року найактивніше купити кругляк вільхи та дерев інших порід учасники прагнули у лісгоспів з наступних областей:

  • Київська;
  • Житомирська;
  • Львівська;
  • Івано-Франківська;
  • Чернігівська;
  • Волинська.

За місяць плідної співпраці біржі УЕБ з державними лісгоспами тут вдалося реалізувати 200 тисяч кубометрів лісу. У торгах взяли участь десятки учасників. Розмір загального прибутку, що надійшов у держбюджет за цей період, становить майже 543 млн. грн.

Такі результати доводять, що наша країна може існувати без тіньового ринку і корупційних схем. З кожним днем усе більше представників приватного бізнесу хочуть долучитися до чесної реалізації товарів. А біржа УЕБ допомагає їм у цьому.

Наші спеціалісти готові підібрати для вас найкращий лот за найвигіднішою ціною на кругляк вільхи в Україні та супроводжувати вас під час аукціону. Для зручного пошуку потрібних торгів використовуйте Telegram-бот. Він не дозволить вам пропустити прибутковий лот.

Підписуйтеся на нашу офіційну сторінку у Facebook, щоб бути в курсі всіх новин, пов’язаних із біржовими онлайн-аукціонами, та на регулярну E-mail-розсилку.