logo-prozorro акредитований майданчик

Купити дерево кругляк за справедливою ціною на торгах ТОВ УЕБ

Сьогодні умовами продажу дерева кругляка та ціною 1 кубометра деревини цікавляться не лише безпосередні учасники ринку, а й контролюючі органи. Сучасні технічні засоби дозволяють ТОВ «Українська енергетична біржа» зробити аукціони з реалізації лісу цілком прозорими і безпечними, а деревообробним підприємствам – чесно конкурувати за потрібну сировину.

Ціна дерева кругляка на біржі ТОВ УЕБ

Після невеликої паузи ринок деревини запрацював на повну силу, ставши важливим напрямком економіки в ці скрутні для країни часи. Так, вже 12 березня 2022 року ТОВ «Українська енергетична біржа” повністю відновило свою роботу, запустивши електронні торги з продажу кругляка дерева за конкурентною ринковою ціною.

Для нашої компанії реалізація лісу, заготовленого українськими лісгоспами, на чесних, прозорих та ефективних аукціонах лишається одним з пріоритетних напрямків роботи. Незаангажовані електронні торги, доступ до яких у рівній мірі мають всі учасники, допомагають забезпечити необхідними ресурсами десятки підприємств з усієї України. Причому, завдяки їм формується дійсно конкурентна ринкова ціна на кругляк дерева. Жодних відкатів чи домовленостей між «своїми» - повна автоматизація процесу дозволяє на 100% виключити людський фактор та запобігти створенню корупційних схем.

Лише за перші два тижні ТОВ «Українська енергетична біржа» організувала 127 електронних аукціонів – сумарно на них вдалося реалізувати більше 190 тис. кубометрів необробленої деревини. Загальна вартість усіх лотів оцінюється у 655 млн. грн. Водночас прибуток, отриманий державою, склав 71 млн. грн. Найбільш охоче до торгів кругляком дерева за ціною, що встановлюється конкурентним шляхом, долучалися лісозаготівельні підприємства з Київської, Івано-Франківської, Вінницької, Черкаської, Волинської, Хмельницької областей.

Купити кругляк дерева за ціною від виробника на біржі ueex.com.ua

Рівний доступ великої кількості учасників та справедлива винагорода для лісгоспів – електронні торги на ТОВ УЕБ дозволяють продавати кругляк дерева за ціною, що задовольняє усі сторони процесу. Підприємства конкурують на однакових умовах, тому вони гарантовано захищені від упередженого ставлення чи незаконних договорняків.

Як взяти участь у торгах лісом? Спершу вам необхідно пройти нескладну процедуру акредитації, після чого компанія отримує статус непостійного члена біржі ТОВ УЕБ. Далі учасники мають можливість обирати лоти та подавати заявки на участь у відповідних аукціонах, сплачувати необхідні платежі, завантажувати документи.

Наші консультанти забезпечують кваліфіковану підтримку на кожному етапі торгів необробленою деревиною. Підписавшись на Email-розсилку, спеціальні боти у Телеграм і Вайбер, ви першими отримаєте сповіщення про нові аукціони з продажу кругляка дерева та ціну на обрані лоти. Тож швидше робіть ставки і перемагайте!