logo-prozorro акредитований майданчик

Купити дрова кругляк у Києві за ринковою ціною на біржі ТОВ УЕБ

Завдяки сучасним біржовим торгам на ТОВ УЕБ усі охочі можуть купити дрова кругляк за ціною, що не включатиме хабарів або прихованих платежів незрозумілим посередникам. Пройшовши нескладну процедуру акредитації, ви отримаєте доступ до десятків електронних аукціонів з продажу необробленої деревини на рівних, конкурентних умовах.

Ціна на дрова кругляк у Києві та інших регіонах України на біржі ТОВ УЕБ

Згідно з оновленими положеннями Закону «Про товарні біржі», ліс-кругляк, заготовлений вітчизняними лісгоспами, має продаватися виключно на електронних біржових торгах. Ніяких закулісних схем і договорняків між «своїми». Усі дрова кругляк у Києві та інших містах України виставляються на офіційні біржові торги. 

Сьогодні велику частину подібних аукціонів організовує ТОВ «Українська енергетична біржа», надаючи учасниками необхідне програмне забезпечення. Так, 18 січня 2022 року ми запустили нову електронну систему - ets.ueex.com.ua. Під час її створення враховувався міжнародний досвід біржової торгівлі, а також специфіка саме українського ринку та потреби наших підприємств.

Які переваги має даний підхід? Аукціони, що проводяться онлайн, легко контролювати – за їх перебігом можуть спостерігати усі охочі. Учасникам також не потрібно бути фізично присутніми в конкретному місці. Робити ставки ви можете там, де вам зручно – в офісі, на власній кухні або у затишній кав’ярні. Долучитися до торгів дуже просто, що також сприяє здоровій конкуренції між потенційними покупцями. Як показує практика, це дозволяє продавати дрова кругляк у Києві за справедливою ринковою ціною та, відповідно, регулярно наповнювати державний бюджет. За допомогою повністю прозорих аукціонів підприємства деревообробної галузі отримують доступ до необхідної сировини і можуть безперебійно функціонувати навіть у ці нелегкі для країни часи.

Купити дрова кругляк за конкурентною ціною на аукціонах, організованих Українською енергетичною біржею

Сьогодні до торгів, що проводяться ТОВ УЕБ, активно долучаються державні лісгоспи та приватні підприємства з усієї України. Тим більше, що для того, щоб купити деревину, зокрема дрова кругляк, за привабливою ціною, потрібно витратити лише кілька хвилин.

Які переваги отримують учасники біржових аукціонів з продажу лісу, скориставшись послугами Української енергетичної біржі?

  • Відсутність дискримінації по відношенню до продавців і покупців деревної сировини.
  • Формування вартості необробленої деревини, у тому числі ціни на дрова кругляк, на засадах чесного, відкритого ринку.
  • Вільна конкуренція між усіма учасниками, незалежно від їхніх статків та наявність корисних зв’язків.
  • Великий асортимент сировини, що задовольнить вимоги найвибагливіших клієнтів (ліс-кругляк, дрова, пиломатеріали).

Підписуйтеся на Email-розсилку, лісові Telegram- і Viber-боти, проходьте нескладну процедуру акредитації та перемагайте в торгах необробленою деревиною.