logo-prozorro акредитований майданчик

Експерти майданчика УЕБ проведуть вебінар для учасників «зелених» аукціонів

На Прозорро.Продажі стартував пілотний проект із проведення аукціонів із розподілу квоти підтримки для об’єктів електроенергетики, що виробляють електричну енергію з альтернативних джерел енергії. Організатором таких торгів стало ДП «Гарантований покупець». Перший аукціон відбудеться уже наприкінці жовтня.

Проте в учасників, які хочуть подати свої пропозиції на торги, виникає відразу безліч запитань: від того, де шукати такі аукціони, та до того, як визначатимуть переможців у таких торгах і чому їх може бути одразу декілька.  

Тому експерти майданчика Української енергетичної біржі організували навчальний семінар онлайн для усіх бажаючих. На ньому вони розкажуть про усі особливості щодо організації, підготовки та проведення таких аукціонів.

Учасники отримають знання, з якими швидко та легко зможуть подаватися на цікаві аукціони із розподілу квоти підтримки. А перемога в таких аукціонах – це підтримка вашого бізнесу!

Звертаємо увагу, що вебінар – безкоштовний! Для участі потрібно лише зареєструватися за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdR76q5kgm8uJeCYCQGiRBdnp2NbGrx6depZinnh3TL_1USeA/viewform.  

Зустріч відбудеться 11 жовтня о 14.00 год.

Реєструйтеся та працюйте із експертами майданчика Української енергетичної біржі, провідного оператора на ринку енергоносіїв.