logo-prozorro акредитований майданчик

Годинники Медведчука можна придбати на майданчику УЕБ

Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів оголосило аукціони із продажу наручних годинників із колекції колишнього нардепа від забороненої партії ОПЗЖ, підозрюваного у держзраді Віктора Медведчука. Загалом на продаж виставили 20 годинників, кожен із яких продають окремим лотом. Загальна вартість усіх – понад 10 млн грн.

Годинники різних фірм, тож і стартова вартість кожного із них різна: від 2,5 тис. грн і до 1,86 млн грн. Також серед них є не лише класичні брендові, а й досить ексклюзивні. Наприклад, із зображенням оксани марченко чи кремля.

Так, серед найдорожчих годинників пропонують такі:

-        наручний годинник «Breguet 4416К», в корпусі із металу жовтого кольору, круглої форми, та ремінцем коричневого кольору. Стартова вартість - 1 859 013 грн.

-        наручний годинник «Patek Philippe» В395ААР із металу сірого кольору. Стартова вартість - 1 271 503 грн.

-        наручний годинник «Dolce & Gabbana» №7/10 в корпусі круглої форми з металу жовтого кольору та ремінцем чорного кольору. Стартова вартість - 922 463 грн.

А от серед найдешевших:

-        наручний годинник «Москва Кремль» із металу жовтого кольору, круглої форми, із ремінцем коричневого кольору. Стартова вартість - 17 474 грн.

-        наручний годинник із металу жовтого кольору з написом на циферблаті «Держрезерв України». Стартова вартість - 2 597 грн.

Аукціони із продажу годинників заплановано на 6 вересня. Відповідно, подача пропозицій триватиме до 20 год. 5 вересня.

Бажаючі взяти участь у торгах зручно та швидко можуть подати пропозицію на вподобаний аукціон на майданчику Української енергетичної біржі. Менеджери консультують із усіх питань підготовки та участі.