logo-prozorro акредитований майданчик

Кам’яне вугілля продають на онлайн аукціонах Прозорро.Продажі

 

На майданчику Української енергетичної біржі через онлайн аукціони Прозорро.Продажі пропонують придбати енергетично-технологічну сировину: кам’яне вугілля. Лот на торги виставило Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів. Сировина завантажена насипом у залізничні напіввагони. Всього 4 шт. Вага кожного із них в середньому по 68 тонн. Знаходяться на зберіганні в сортувальному парку колії дільничної залізничної станції Ужгородської дирекції Львівської залізниці.

Стартова вартість вугілля – 2 800 356,67 грн. Аукціон проходитиме за англійською моделлю торгів, тобто на підвищення ціни.

Запрошуємо представників великих енергетичних компаній до торгів. Із усіх питань підготовки та участі в аукціоні консультують кваліфіковані менеджери майданчика  ТОВ «Українська енергетична біржа». Прийом пропозицій триватиме до 15 серпня.

Загалом, за роки роботи на маркетплейсі УЕБ підготували учасників до 5,5 тис. аукціонів. Із них переважна більшість успішно придбали чи орендували об’єкти, за які торгувалися.

P.S. Серед інших лотів АРМА нині ще виставило також партію зерна із пшеницею, партію зерна із кукурудзою та лісоматеріали – дубові колоди. Більше інформації переглядайте в оголошеннях на майданчику Української енергетичної біржі.