logo-prozorro акредитований майданчик

Продам дуб-кругляк від виробника – подати заявку на аукціон на сайті УЕБ

Якщо шукати в Інтернеті оголошення на зразок «Куплю дуб-кругляк», ви одразу натрапите на електронні аукціони з продажу необробленої деревини, що проводяться сучасними товарними біржами. І це логічно, адже новітні технології дозволяють заключати багатомільйонні контракти, не виходячи з власного кабінету, а то і взагалі працюючи з дому.

Актуальна ціна на кругляк дубу на торгах Української енергетичної біржі

Біржові торги у звичному розумінні, коли покупці збираються в окремому приміщенні та по черзі вигукують свої ставки, поступово відходять у минуле. Сьогодні майже всі аукціони з продажу або надання в оренду різних видів державного, комунального і приватного майна, а також сировини і енергоресурсів, відбуваються у зручному онлайн-форматі. У розробці високотехнологічних торгових систем, які надають змогу одночасно проводити велику кількість електронних торгів, приймають участь найдосвідченіші ІТ-фахівці. Українська енергетична біржа постійно вдосконалює існуючі та створює нові інструменти, що роблять процес купівлі-продажу товарів ще більш комфортним і ефективним.

Одним з перспективних напрямків таких аукціонів є продаж необробленої деревини. Останнім часом у сфері лісозаготівлі відбулося чимало кардинальних реформ. Однак, незважаючи на складні виклики нинішнього часу, лісгоспи продовжують у повній мірі забезпечувати необхідною сировиною деревообробні компанії, населення та військово-промисловий комплекс. А використання для продажу заготовленого лісу технічно оснащених та юридично підготовлених торгівельних платформ на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» робить цей процес максимально зручним і результативним.

Відповідно до оновленого законодавства, продавати необроблену деревину на відкритих аукціонах зобов’язуються усі лісгоспи України. До цього рішення «Продам дуб-кругляк на біржі УЕБ» підприємства лісової галузі приймали самостійно.

Торги різними видами необробленої деревини вже не перший рік проводяться на платформі ТОВ «Українська енергетична біржа». Однак зараз ця вимога є обов’язковою. Водночас такий підхід повністю усуває корупційні схеми та дискримінацію учасників, адже долучитися до біржових аукціонів можуть усі бажаючі. Вже зараз на УЕБ ви зможете купити дуб-кругляк від будь-якого постачальника незалежно від обсягу лоту та його стартової ціни.

Якщо говорити конкретно про дуб-кругляк, то його ціна залежить від сорту та класу якості. На біржі ueex.com.ua ви можете купити кругляк дубу звичайного, червоного, скельного, пухнастого. Середня вартість 1 куб. м коливається від 650 до 900 грн.

Куплю дуб-кругляк на ліцензованій біржі ueex.com.ua

Ми докладаємо багато зусиль для того, щоб користуватися нашими програмними продуктами могли усі бажаючі – незалежно від віку, освіти чи рівня володіння ПК. Створюючи електронну торгову систему для УЕБ, ми врахували безліч нюансів, розробляючи для звичайних користувачів зручний та зрозумілий інтерфейс. Команда добре підготовлених спеціалістів допоможе вирішити будь-яке питання, якщо ви захочете купити дуб-кругляк на Українській енергетичній біржі.

Щоб вчасно отримувати сповіщення про появу нових торгів, налаштуйте Email-підписку або скористайтеся зручним Viber- чи Telegram-ботом ТОВ «УЕБ».