logo-prozorro акредитований майданчик

Куплю кругляк дуба у м. Івано-Франківськ на платформі ТОВ УЕБ

Ввівши запит «Куплю дуб-кругляк в Івано-Франківську» у будь-яку пошукову систему, ви відразу натрапите на оголошення про відкриті електронні торги, які організовують ліцензовані біржі на зразок УЕБ. Сучасні технології дозволяють проводити звичайні аукціони просто в Інтернеті, при цьому учасники можуть перебувати будь-де – у відпустці, за робочим столом в офісі чи пити каву у затишній кав’ярні.

Запроваджені новації тепер стосуються і необробленої деревини. З 01 липня 2021 р. кругляк дуба у м. Івано-Франківськ деревообробні підприємства купують на ліцензованих товарних біржах, таких як ТОВ «УЕБ». Взяти участь у торгах деревиною просто зараз на чесних, конкурентних умовах ви можете, відвідавши наш офіційний сайт ueex.com.ua.

Як продати дуб-кругляк у Івано-Франківську – ціна лотів, основні вимоги до учасників відкритих біржових торгів

За офіційним визначенням необробленою деревиною вважаються усі деревні матеріали, які отримують після поділу на окремі частини цілих колод та повалених дерев. Робиться це для їх переробки і подальшого використання. На сучасній платформі ТОВ «Українська енергетична біржа» вітчизняні лісгоспи досить часто оголошують торги з назвою «Продам дуб-кругляк у м. Івано-Франківськ» – вони є надзвичайно привабливими для будівельних компаній, приватного бізнесу, що займається виготовленням меблів, створенням внутрішнього і зовнішнього декору приміщень, майстрів, які практикують народні ремесла.

Відповідно до ухвалених змін, державні лісгоспи зобов’язані заготовлену деревину, у тому числі кругляк дубу, реалізовувати на електронних біржових аукціонах. Раніше ця умова не була обов’язковою, однак чимало господарств приймали участь у торгах лісом на біржі УЕБ виключно за власною ініціативою. Їх перевагою є відсутність жодних обмежень по відношенню як до продавців, так і до покупців будь-яких товарів чи ресурсів. Що стосується цін на дуб-кругляк у м. Івано-Франківськ, то на публічних онлайн-аукціонах ви можете знайти різні лоти з бюджетом 100, 200 або навіть 500 тис. грн.

Вигідно купити великі партії дубу-кругляку у Івано-Франківську та по всій Україні

на ТОВ «Українська енергетична біржа»

На ліцензованій платформі ueex.com.ua ви зможете придбати кругляк дубу наступних порід:

  • звичайний;
  • червоний;
  • скельний;
  • пухнастий.

Обрати оптимальний товар вам допоможуть наші консультанти. Також у календарі ви знайдете актуальний розклад майбутніх аукціонів з продажу лісу-кругляку.

Електронні торги необробленою деревиною на Українській енергетичній біржі мають безліч переваг. Вони зручні та повністю прозорі, а всі учасники змагаються за лоти на абсолютно рівних умовах. Якщо ви бажаєте купити дуб-кругляк у Івано-Франківську чи будь-якому іншому регіоні України, то можете бути впевнені у чесній конкуренції та відсутності будь-яких корупційних схем. Кожен аукціон відбувається під пильним громадським контролем. До того ж, такий підхід дозволяє сформувати справедливу ринкову ціну на сировину, яку виставили на продаж.

Прозорі торги необробленою деревиною на ТОВ «Українська енергетична біржа» відбуваються навіть в складних умовах війни. Причому, як свідчать отримані аналітичні дані, попит на даний товар не зменшується навіть під час активних бойових дій. Наприклад, у липні 2022 року сумарно на усіх ліцензованих біржах було реалізовано 476 тис. куб. м лісу загальною вартістю понад 1 мільярд гривень.

Професійна команда платформи ТОВ «УЕБ» допоможе вам перемогти у торгах та придбати кругляк дубу у Івано-Франківську та інших містах на найвигідніших умовах. Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook, користуйтеся зручною Email-розсилкою, новими Viber- або Telegram-ботом – слідкуйте за останніми новинами у режимі 24/7!