logo-prozorro акредитований майданчик

Пиловник різного виду, класу та діаметру ви можете придбати на торгах УЕБ

Пиловник є сировиною для пиломатеріалів. Він може бути у формі колод або кряжів, залежно від розміру відрізків стовбура – довгих чи коротких. Якщо вам потрібно купити таку сировину у великих обсягах, візьміть участь в онлайн-аукціонах з продажу лісу на Українській енергетичній біржі. Таким чином ви матимете справу з чесним ринком необробленої деревини та зможете придбати потрібний товар за вигідною ціною.

Куплю пиловник дубу на торгах, організованих біржею УЕБ

Оновлені правила реалізації необробленої деревини в Україні почали діяти 01 липня 2021 р. Як показала практика, використання сучасних товарних бірж на сьогодні є найефективнішим інструментом боротьби з тіньовою економікою та корумпованою поведінкою чималої кількості посадових осіб.

Сьогодні досить багато державних чи комунальних ресурсів продаються або здаються в оренду на електронних біржових аукціонах, які є повністю публічними і відкритими. Адже незалежно від вашого статусу, ви можете спостерігати за проведенням торгів в онлайн-режимі, а також ознайомитися з усією інформацією про учасників та їхньою документацією.

Якщо ви бажаєте купити дуб-пиловник на електронних аукціонах, то треба звернути увагу на те, що його ціна залежить від якості і класу деревини. На біржі ТОВ «УЕБ» є такі його види:

  • звичайний;
  • червоний;
  • пухнастий;
  • скельний.

Підприємства, які беруть участь у торгах з продажу необробленої деревини на Українській енергетичній біржі, не мають жодних обмежень. Адже беззаперечною перевагою сучасних електронних аукціонів є відсутність будь-якої дискримінації чи утисків по відношенню до представників бізнесу.

Якщо звернутися до цифр, то варто відзначити, що у липні 2022 року лісгоспам вдалося реалізувати на електронних біржових торгах 476 тис. кубометрів необроблених лісоматеріалів на суму понад 1 мільярд гривень. При цьому додатковий прибуток, який отримали лісозаготівельні підприємства завдяки чесній конкуренції між учасниками, склав майже 79 млн. грн.

Великий вибір пиловника дубу на ліцензованій біржі ТОВ «УЕБ»

Товарна біржа ТОВ «Українська енергетична біржа» є невід’ємною частиною реформування вітчизняного ринку деревини. Тут одночасно проводиться велика кількість аукціонів з продажу лісу, а наші ІТ-фахівці постійно вдосконалюють програмні продукти, через які проводяться онлайн-аукціони. Значна частина покупців працює саме через нашу торгівельну платформу і вони задоволені нашим сервісом та зручністю сайту.

Використовуючи календар, ви швидко знайдете потрібні торги необробленою деревиною. Якщо ви бажаєте працювати зі справжніми професіоналами, що допоможуть вам стати переможцем аукціону, просто зараз отримуйте акредитацію на сайті ueex.com.ua. Також ви можете звернутися за консультацією до наших провідних фахівців.

До ваших послуг зручний Telegram-бот. Він відсортує потрібні аукціони за різними категоріями і нагадає про вигідні торги. Крім цього, у вас є можливість підключити E-mail-розсилку та доєднатися до сторінки ТОВ «УЕБ» у Facebook.