logo-prozorro акредитований майданчик

Реалізація лісу-кругляка в Києві активно проходить

на біржі ТОВ УЕБ

Уже зараз ви можете купити ліс-кругляк у Києві на онлайн-аукціонах на спеціалізованій платформі ТОВ «Українська енергетична біржа». Існує кілька факторів, що активізували цю діяльність:

  • введення в дію змін у чинному законодавстві, що передбачає реалізацію необробленої деревини на електронних біржових аукціонах;
  • розширення ринку та доступність товару;
  • зростання попиту на лісоматеріали з приходом осені та активними бойовими діями в країні.

Тому поспішайте, щоб не проґавити найкращі лоти!

Запущено продаж лісу-кругляка в Києві на організованих біржових торгах

Сьогодні лісові господарства мають виставляти на реалізацію через електронні біржові торги весь обсяг заготовленої деревини. Активне обговорення проблем корупції та порушення умов уже підписаних контрактів змусило владу шукати ефективні методи вирішення актуальних проблем ринку. Однак навіть дієві рішення потребують часу на їх реалізацію. Адже і продавцям, і покупцям потрібен час, щоб адаптуватися до нових умов.

Як свідчить статистика, торги лісом-кругляком у Києві та по всій Україні йдуть досить активно. Раніше лісозаготівельні компанії укладали прямі договори, що перешкоджало доступу громадськості до обсягів продажу та отриманого доходу. Чимало зацікавлених осіб користувалися цією ситуацією та, отримуючи хабарі, занижували ціни для «обраних» покупців. Як результат – збитки для підприємства і держави в цілому.

Серед інших учасників ринку Українська енергетична біржа має на меті запобігання таким корумпованим процесам, виведення ринку з тіні та проведення прозорих аукціонів з продажу лісу-кругляка в Києві і не тільки.

Вартість за куб лісу-кругляка в Києві на торгах біржі ТОВ «УЕБ»

ТОВ «Українська енергетична біржа» вже багато років успішно проводить електронні торги з реалізації необробленої деревини. Ми маємо надзвичайно кваліфікованих, досвідчених та відповідальних експертів. Вони завжди готові прийти на допомогу нашим клієнтам та надати повний супровід у процедурі онлайн-аукціону. Більш детальну інформацію про майбутні аукціони ви можете дізнатися на нашому сайті ueex.com.ua.

Дохід від торгів лісоматеріалами на УЕБ у листопаді 2022 року склав 543 млн. грн., загальний прибуток у цій галузі за рік реформ вже перевищив 1 млрд. грн. Дана статистика доводить перспективність розвитку такого напряму.

Лісозаготівельні організації з різних куточків України співпрацюють з платформою ТОВ «УЕБ», адже ми маємо значний досвід у продажах необробленої деревини. Ми маємо напрацьовану базу постійних клієнтів. А також тісно контактуємо з десятками лісгоспів. Лоти цих організаторів щоквартально реалізуються на нашій біржі.

Найбільшим попитом користуються твердолистяні породи, особливо дуб класу А. Стартова ціна на ліс-кругляк у Києві становить 280 грн. за 1 куб. м. У процесі торгів вона може зростати в кілька разів.

Наша компанія має найсучасніше технічне забезпечення. Для комфорту клієнтів IT-спеціалісти створили Telegram-бот, який допоможе підібрати потрібний аукціон та не пропустити дату його проведення. Запрошуємо вас долучитися до нашої сторінки у Facebook, а також до YouTube-каналу УЕБ, де на вас чекають інформативні відео у сфері електронних торгів та інструкції по роботі з електронними аукціонами.