logo-prozorro акредитований майданчик

Купити ліс-кругляк у Київській області на ліцензованій біржі УЕБ

Купити ліс-кругляк у Київській області чи будь-якому іншому місті України цілком прозоро і на умовах чесної конкуренції усі бажаючі можуть на електронних аукціонах, які сьогодні проводять товарні біржі на зразок УЕБ. За останні роки мінімум 50% заготовленої деревини реалізувалося за прямими договорами, що створювало численні можливості для корупційних махінацій.

Покласти цьому край допоможе новий проект, успішно реалізований спеціалізованими торговими платформами, Міністерством енергетики і захисту довкілля і Державним агентством лісових ресурсів.

Як купити ліс-кругляк у Київській області за ціною від виробника?

Згідно з оновленим законодавством, в Україні, зокрема у Київській області, ліс-кругляк від виробника можна купити на відкритих онлайн-аукціонах. До участі допускаються усі бажаючі, достатньо попередньо отримати акредитацію на одній з ліцензованих товарних бірж, наприклад, ueex.com.ua.

Раніше деревообробні підприємства були змушені купляти ліс пиловочник кругляк у Київській області тільки укладаючи контракти безпосередньо з керівництвом лісгоспів. Відтак останні не раз користувалися вигідним становищем, вимагаючи чималі відкати за зниження ціни. Як наслідок – державні лісгоспи зазнавали мільйонних збитків, хоча завдяки переведенню торгів деревиною у прозору площину держава вже отримала понад 13 млрд. грн. прибутку. І це лише початок реформи.

Сьогодні купити ліс-кругляк у Київській області у Кагарлику, Білій церкві або Борисполі можна на повністю відкритих аукціонах, що організовуються з використанням надсучасного програмного забезпечення. Наразі до торгів залучаються усі без винятку лісгоспи. Якщо ви цікавитеся аукціонами на зразок «Продам ліс-кругляк сухостій у Київській області», майте на увазі, що реалізації на публічних торгах підлягають лоти різного обсягу і вартості. А у конкурентних змаганнях можуть взяти участь усі охочі, що виключає корупцію та незаконні махінації.

Куплю ліс-кругляк у Київській області

на ТОВ «Українська енергетична біржа»

Усього за час дії проекту до електронних торгів необробленою деревиною на ліцензованих біржах на зразок ТОВ «УЕБ» долучилися сотні учасників з різних куточків України. Водночас саме наші клієнти сплатили вітчизняним лісгоспам сотні мільйонів гривень. Наприклад, у листопаді 2022 року на торгах, організованих Українською енергетичною біржею, було реалізовано 200 тис. куб. м лісу на загальну суму 543 млн. грн. Тож якщо ви хочете купити ліс-кругляк у Київській області чи будь-якому іншому регіоні України, не гайте часу та швидше отримуйте акредитацію на нашому сайті ueex.com.ua!

Зателефонувавши кваліфікованому консультанту за номером (044)35-77-537, ви дізнаєтеся усю необхідну інформацію про електронні аукціони з продажу необробленої деревини. А не пропустити появу нових торгів вам допоможе регулярна Email-розсилка та сповіщення у Viber- або Telegram-боті. Також підписуйтеся на офіційну сторінку ТОВ «УЕБ» у Facebook, де ми публікуємо останні оновлення, що стосуються проведення біржових аукціонів з продажу необробленої деревини.