logo-prozorro акредитований майданчик

Ціна круглих лісоматеріалів на електронному аукціоні ТОВ УЕБ

Круглі лісоматеріали хвойних або листяних порід – досить популярний товар, який не перший рік успішно продається на відкритих біржових аукціонах. Однак якщо раніше лісгоспи виставляли заготовлену деревину на електронні торги за власним бажанням, зараз це стало обов’язковим. Таким чином влада почала боротися з тіньовими схемами та незаконними вирубками – і робить вона це досить успішно.

Продаж круглих лісоматеріалів листяних порід на аукціонах УЕБ

Починаючи з 01 липня 2021 року в Україні лісозаготівельні підприємства круглі лісоматеріали листяних порід та інших види необробленої деревини виставляють на продаж через ліцензовані товарні біржі, наприклад, ueex.com.ua. Круглий ліс – поширений вид деревної сировини, що зберегла свої природні хімічні і фізичні властивості. Отримують його шляхом поперечного розпилювання цілих дерев та очищених від гілок колод, після чого реалізовують для подальшої переробки.

За даними експертів, до 2020 року близько 20% ринку деревини знаходилися в тіні. Вартість і обсяги проданої сировини ніяк не обліковувалися, водночас причетні до її реалізації особи клали у свої кишені чималі хабарі. Продаж круглих лісоматеріалів як листяних, так і хвойних порід, через аукціони на біржі УЕБ дозволяє продавцю і потенційному покупцю співпрацювати напряму, без посередників. До того ж, самі торги проходять під пильним громадським контролем, що робить неможливим використання корупційних схем і незаконних махінацій.

Отримавши акредитацію на сайті ТОВ «Українська енергетична біржа», ви зможете придбати ліс-кругляк максимально швидко, зручно, не витрачаючи зайвих коштів на пошук нових партнерів по бізнесу. До того ж, ціна на круглі лісоматеріали буде відповідати стандартам ринку, а не формуватися за рішенням однієї особи.

Особливості реалізації круглих лісоматеріалів хвойних порід на торгах, організованих ТОВ «Українська енергетична біржа»

Круглі лісоматеріали хвойних порід широко використовуються у столярній справі. До цієї категорії відносяться такі породи дерев, як сосна, ялина, кедр, ялиця, модрина. Вони мають відносно невелику вагу, їх легко обробляти, через наявність смоли хвойні дерева надзвичайно стійкі перед появою гнилі, різних хвороб і шкідників.

Знайти потрібні аукціони на нашому сайті ueex.com.ua вам допоможе спеціальний календар майбутніх торгів. Загалом на торговій платформі ТОВ «Українська енергетична біржа» на торги круглими лісоматеріалами хвойних і листяних порід лоти виставляються вже не перший рік. Ми маємо великий досвід продажу різноманітних енергоносіїв та інших біржових товарів. Та постійно співпрацюємо з найбільшими лісокористувачами, приватними і державними деревообробними компаніями.

Будь-які питання, що стосуються прозорого продажу круглих лісоматеріалів, ви можете задати нашим менеджерам – телефонуйте за номером (044)35-77-537. Підписуйтеся на індивідуальну електронну розсилку на робочий або особистий E-mail, а також налаштуйте сповіщення у нашому Viber- або Telegram-боті. Так ви гарантовано вчасно отримаєте інформацію про появу нових аукціонів з реалізації лісу-кругляку.