logo-prozorro акредитований майданчик

Лот по великій приватизації – на е-торги виставили акції

АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія»

Унікальна можливість для потенційних інвесторів – на Прозорро.Продажі з’явився другий лот в рамках продажу об’єктів великої приватизації.

Сьогодні на майданчику Української енергетичної біржі можна придбати 100% акцій статутного капіталу АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія».

Підприємство спеціалізується на видобутку руд кольорових металів. Кількість акцій, які можна викупити на електронних торгах – 1 944 000 000 штук. Їх номінальна вартість становить 1 944 000 000 грн.

Головний офіс компанії розташований за адресою м. Київ, вул. Жилянська, 35. Початкова вартість статутного капіталу акціонерного товариства «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» складає 3 899 358 000 грн.

Аукціон заплановано на 09 жовтня 2024 р.

За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджерів майданчика УЕБ. Наші фахівці мають багаторічний досвід успішного супроводу учасників торгів з малої приватизації. Ми також гарантуємо якісну підтримку на усіх етапах аукціонів з великої приватизації – від реєстрації до укладання договору з організатором аукціону.

Також пропонуємо слідкувати за оголошенням нових торгів з великої приватизації, підписавшись на електронну розсилку та чат-бот майданчика Української енергетичної біржі в Telegram.