logo-prozorro акредитований майданчик

Нерухомість для бізнесу у столиці на майданчику УЕБ

Онлайн аукціони – це чудова можливість знайти необідні площі для вашого бізнесу за доступними цінами. Звертаємо увагу, що приміщення можна не лише придбати у власність, а й тимчасово орендувати, якщо відразу немає коштів на приватизацію. Адже пропозицій як із продажу, так і з оренди досить багато. Особливо у столиці.

Наприклад, для великого бізнесу тут нині виставили на приватизацію великі площі нерухомості:

Хто шукає менші площі – є чудова пропозиція із продажу окремої будівлі на вул. Г. Хоткевича, 34. Її площа – 24,7 кв. м. Стартова вартість – 820 тис. грн.

Ще більше пропозицій у Києві із оренди приміщень у різних районах міста. Наприклад, державне акціонерне товариство «Будівельна компанія «Укрбуд» пропонує у тимчасове користування 9 приміщень різної площі: від 20 кв. м. і до 660 кв. м. Розташовані на вул. Богданівській, 10, а одне приміщення на 35 кв. м. знаходиться на 2 поверсі адміністративної будівлі на вул. Є. Сверстюка, 23.

Є також пропозиції із оренди приміщень Інституту електродинаміки НАНУ, що на Берестейськом проспекті, 56, 95 кв. м. на вул. Січових Стрільців, 52Д здає Інститут педагогіки НАПНУ, та ще багато пропозицій із оренди державних та комунальних приміщень від регіонального відділення ФДМУ, районних державних адміністрацій у м. Київ тощо.

Із усіх питань підготовки  та участі у торгах консультують менеджери майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа».