logo-prozorro акредитований майданчик

Купити дуб-кругляк в Житомирі за вигідними цінами на ТОВ УЕБ

З 01 липня 2021 року ринок лісоматеріалів став на шлях прозорості та доступності. Починаючи з цього дня все актуальнішими стають запити “куплю або продам дуб-кругляк у Житомирі та в інших містах України” на електронних біржових аукціонах.

Виставити на продаж дуб-кругляк у Житомирі через електронну торгову систему УЕБ

Дохід від публічних лісових торгів, які проводяться через спеціалізовані торгові системи на зразок ets.ueex.com.ua, щомісячно складає сотні мільйонів гривень. При чому значна частина цих коштів отримана завдяки конкуренції, яка зумовлює підвищення стартової вартості лотів. Досягнення системи біржових торгів також полягає в тому, що ці чималі суми поповнюють державний бюджет, а не кишені чиновників.

Лісозаготівельні компанії продають дуб-кругляк у Житомирі чи іншу деревину без будь-яких обмежень. Такого результату вдалося досягти завдяки ухваленню Закону №738-IX, згідно з яким уся лісопродукція має реалізуватися виключно на ліцензованих товарних біржах.

У Державному агентстві лісових ресурсів України визначили перелік основних завдань біржової торгівлі деревиною:

  • зробити процедуру реалізації лісу ще більш прозорою;
  • збільшити ціну на сировину та кількість продажів;
  • повністю відійти від прямих договорів;
  • фільтрувати споживачів лісоматеріалів.

Зараз усі аукціони проходять за чесними правилами, учасники працюють на рівних умовах. Усі дані про організатора торгів та переможця знаходяться у відкритому доступі. Кожен охочий може слідкувати за аукціоном у режимі реального часу.

У Житомирі дуб-кругляк можна купити на ліцензованій біржі УЕБ

За понад 18 місяців функціонування біржової торгівлі деревиною усі сторони процесу впевнилися у її ефективності. Разом із такими ліцензованими товарними біржами як ТОВ «Українська енергетична біржа» вдалося збільшити надходження до місцевих бюджетів, а також зробити ринок лісових ресурсів відкритим і конкурентним.

Ми співпрацюємо з усіма учасниками ринку. ТОВ “Українська енергетична біржа” внесло значний вклад у загальний дохід від проведених аукціонів: щомісячно продаж лісу через УЕБ дозволяє державним лісгоспам отримувати сотні мільйонів гривень. 

Необроблена деревина – це заготовлені лісоматеріали для подальшого використання у будівництві та різноманітному виробництві, наприклад, створення елементів декору, виготовлення меблів.

Проходьте акредитацію на ueex.com.ua та отримуйте кваліфіковану допомогу наших спеціалістів. Вони дадуть відповідь на ваші питання, а також пояснять як створювати лот чи брати участь у торгах.

Не проґавити оголошення “Продам дуб-кругляк у Житомирі та інших містах України” допоможуть спеціалізовані боти в Telegram та Viber, які створені IT-фахівцями Української енергетичної біржі, та зручна Email-розсилка.