logo-prozorro акредитований майданчик

Куплю кругляк сосни у м. Харків на біржовому онлайн-аукціоні

Якщо ви шукаєте в інтернеті оголошення на зразок «Продам ліс-кругляк сосни у Харкові», варто звернути увагу на біржові торги, які сьогодні проводять ліцензовані товарні біржі. Зокрема ті, що відбуваються на платформі ueex.com.ua. Тут ви зможете придбати якісну сировину за справедливою ринковою ціною. До того ж, не потрібно платити хабарі і шукати «своїх» людей – всі аукціони відбуваються чесно і прозоро, без незаконних схем і договорняків.

Куплю кругляк сосни у Харкові – особливості проведення електронних аукціонів на біржі УЕБ

Довгий час ліс-кругляк сосни у Харкові, як і по всіх містах України, реалізовувався шляхом укладання так званих прямих договорів. Деревообробні комбінати підписували їх безпосередньо з керівниками лісгоспів, що давало останнім майже необмежену владу у встановленні цін. Звісно, кількість і вартість проданої деревини ніде не обліковувалася, а значна частина ринку закономірно перебувала у тіні.

Змінити ситуацію допомогли прозорі електронні торги, які сьогодні організовують численні товарні біржі. Починаючи з липня 2021 року весь заготовлений ліс успішно реалізовується на спеціалізованих платформах на зразок ТОВ «УЕБ», які пройшли перевірку та відповідають низці жорстких вимог. Різноманітні енергоресурси, рухомі і нерухомі державні та приватні активи сьогодні вигідно продаються за десятки, а іноді й сотні мільйонів гривень. У липні 2022 року на платформах, подібних до ТОВ «Українська енергетична біржа», вдалося реалізувати 476 тис. куб. м необробленої деревини на суму понад 1 мільярд гривень. Їх головною особливістю є чесна конкуренція, у результаті якої спостерігається значне зростання (іноді у кілька разів) початкової ціни лоту. Таким чином держбюджет країни додатково отримав майже 79 млн. грн.

Сьогодні, ввівши у пошукову систему запит «Продам кругляк сосни у Харкові», ви неодмінно натрапите на біржові онлайн-аукціони. Окрім легалізації численних тіньових схем, реалізація усього обсягу заготівлі на прозорих торгах також спрощує ведення електронного обліку деревини та допомагає боротися із незаконними вирубками.

Як придбати кругляк сосни у Харкові на сайті ueex.com.ua?

Аналогічно до інших міст України, купити кругляк сосни у Харкові ви можете на ліцензованій біржі ТОВ «УЕБ». Для цього у відповідному розділі на сайті ueex.com.ua необхідно заповнити онлайн-форму на отримання акредитації. Після чого ви отримаєте доступ до десятків електронних аукціонів, за розкладом яких зручно у спеціальному календарі.

«Продам ліс-кругляк сосни у Харкові» - з відкриттям публічних аукціонів цікавість до подібних оголошень в Україні зростає з кожним днем. Щороку переможці торгів, які є клієнтами УЕБ, сплачують державі десятки мільйонів гривень. Загалом у 2022 році на Українській енергетичній біржі відбулося майже 2 000 торгових сесій з реалізації необробленої деревини. У листопаді ж прибуток від прозорих аукціонів, на яких лісгоспи продають власну сировину, досяг позначки у 543 млн. грн.

Тож швидше приєднуйтеся до цього перспективного напрямку. А вчасно подати заявку на обрані торги вам допоможуть регулярні сповіщення, які ви зможете отримувати на електронну пошту або у Viber- або Telegram-боті ТОВ «УЕБ».