logo-prozorro акредитований майданчик

Куплю кругляк сосни у м. Житомир

на аукціоні ліцензованої біржі УЕБ

Цікавитеся оголошеннями на зразок «Продам ліс-кругляк сосни у Житомирі»? Сьогодні придбати високоякісну деревину від найбільших лісозаготівельних компаній України можна на публічних біржових аукціонах. Відкритий доступ до усіх даних, зручний інтерфейс та допомога висококваліфікованих спеціалістів – ось запорука перемоги в електронних торгах. Досягти її вам допоможе злагоджена команда спеціалізованої платформи ТОВ «Українська енергетична біржа».

Куплю ліс-кругляк сосни у Житомирі та інших регіонах країни

напряму від виробника

Багато підприємств деревообробної галузі у своїй роботі стикаються з питанням «Куплю кругляк сосни у м. Житомир. Де знайти найвигідніші ціни?». Раніше вирішити цю проблему було непросто, адже директори лісгоспів прагнули домовитися в обхід офіційної процедури. Штучно завищуючи ціну, покупцям пропонували придбати ці самі лоти «зі знижкою» в обмін на подяку у конверті. Звісно, при такому підході фактична ціна кругляку сосни у Житомирі лишалася невідомою, як і обсяги проданої деревини. Окремі посадовці невпинно збагачувалися, доводячи ввірені їм установи ледь не до банкрутства.

Переломити невигідну ситуацію влада вирішила за допомогою сучасного і максимально ефективного інструменту. Сьогодні товарні біржі на зразок УЕБ в Україні формують злагоджену систему електронних торгів з продажу енергоресурсів, державних, приватних і комунальних активів. Успішна реалізація необробленої деревини на прозорих онлайн-аукціонах вже не перший рік допомагає нашій державі впевнено долати корупцію. Наприклад, у липні 2022 року сумарно на ліцензованих товарних біржах було реалізовано 476 тис. куб. м лісу на суму 1,13 млрд. грн. Завдяки чесним конкурентним змаганням до бюджету додатково надійшло майже 80 млн. грн. Хоча раніше ці кошти просто розкрадалися.

Починаючи з 01 липня 2021 р., весь обсяг заготовленої деревини українські лісгоспи мають реалізовувати виключно на товарних біржах, аналогічних УЕБ, які проходять сувору перевірку і отримують відповідну ліцензію. Певний час до аукціонів, на яких можна купити кругляк сосни у Житомирі чи будь-якому іншому місті нашої країни, підприємства долучалися за власним бажанням, демонструючи таким чином неприйняття корупційних схем і махінацій.

Продам ліс-кругляк сосни у Житомирі або іншому регіоні

на електронних торгах біржі ueex.com.ua

Навіть під час війни продажу необробленої деревини на УЕБ користується чималою популярністю – щомісяця тут проходять десятки прозорих аукціонів, до яких долучаються сотні учасників з різних куточків України. По деяких лотах можна спостерігати значне підвищення початкової ціни, усього ж до бюджету у листопаді 2022 року надійшло майже 543 млн. грн.

Отримавши акредитацію на сайті ueex.com.ua, ви матимете можливість придбати кругляк сосни у Житомирі за ціною, що відповідає ринковій. Більше ніяких поборів і відкатів – все максимально чесно і прозоро.

Слідкувати за аукціонами зручно за допомогою Email-розсилки, офіційної сторінки ТОВ «УЕБ» у Facebook, нашого Viber- або Telegram-боту.