logo-prozorro акредитований майданчик

Арештоване майно продається через майданчик ТОВ УЕБ

Згідно з наказом Мін’юсту від вересня 2020 року, ДП “Прозорро.Продажі” визначається адміністратором торгів з продажу арештованого майна. Це означає, що вже найближчим часом реалізація вилучених активів здійснюватиметься через спеціальні акредитовані майданчики, зокрема й ТОВ “Українська енергетична біржа” на цілком законній основі. Для участі в торгах рекомендуємо зареєструватися на sale.ueex.com.ua.

Як здійснюється продаж арештованого майна в Україні

Згідно з чинним законодавством, до арештованого належить рухоме та нерухоме майно. Воно підлягає стягненню та подальшій реалізації. Організатором торгів з продажу арештованого майна є Міністерство юстиції України. Купити вилучені активи можуть і фізичні, і юридичні особи.

Номенклатура конфіскованого майна є дійсно великою. Умовно її можна об’єднати в наступні категорії:

  • земельні ділянки різного цільового призначення;
  • житлова (будинки, котеджі, квартири чи кімнати) та комерційна (торгові площі, офіси, промислові та складські об’єкти тощо) нерухомість;
  • транспортні засоби (легкові, вантажні, спеціальні та сільськогосподарські);
  • сировина та металобрухт;
  • техніка та різні непродовольчі товари.

Ви можете купити будь-яке із вищезгаданого арештованого майна, продаж якого в Україні здійснюється через систему Прозорро.Продажі, за вигідними умовами.

Як формується ціна лоту з вилученим активом? Оцінка вартості відбувається згідно з чинним законодавством. На перших торгах майно виставляється за ринковою ціною. Якщо актив не був проданий, то аукціон проводиться повторно зі зниженням ціни.

Враховуючи все це ви можете придбати цікаве майно за досить невеликі кошти, без всіляких ризиків обману. Адже система Прозорро.Продажі вже неодноразово доводила свою відкритість та ефективність. За більш ніж п’ять років діяльності на Prozorro.Sale вже проведено 442 тисячі аукціонів, загальний дохід від яких перевищує 60 млрд грн. Ця сума була отримана завдяки продажу різного державного та приватного майна: нерухомості, земельних ділянок, об’єктів спиртової галузі, транспортних засобів тощо.

Арештоване майно та його продаж в Україні через електронні торги

На електронних майданчиках на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа” ви можете самостійно обирати лоти та брати участь у торгах з продажу арештованого майна в Україні. Наш майданчик гарантує якісну технічну та юридичну підтримку кожному учаснику. Можете звернутися до наших фахівців, які допоможуть вам виставити лот, подати документи або обрати переможну стратегію. Для консультації зателефонуйте за номером (044) 337-77-65.

Рекомендуємо підключити наші боти в Telegram та Viber. Налаштовуйте їх та отримуйте миттєві сповіщення про появу нових торгів у системі Прозорро.Продажі. Також долучайтеся до офіційної сторінки Української енергетичної біржі в Facebook, щоб бути в курсі актуальних новин нашого майданчика.