logo-prozorro акредитований майданчик

Продаж деревини на публічних торгах УЕБ

Продаж деревини у будь-якому регіоні України тепер проходить за зручною і зрозумілою процедурою електронних аукціонів, що організовуються ліцензованими товарними біржами. Таке рішення набуло чинності 01 липня 2021 року, відповідно до Закону №738-IX. Цей проект, передбачає переведення реалізації усієї деревини (заготовленої державними лісгоспами) на аукціони, організовані товарними біржами.

Продаж деревини за чесними правилами на ТОВ УЕБ

До 01 липня 2021 року покупці лісопродукції не були впевнені у чесності проведених торгів, а також долали перешкоди у вигляді корупційних схем та тягучої бюрократії. 

Відтепер продаж деревини на біржових аукціонах, зокрема в системі ets.ueex.com.ua, ліквідує тіньовий ринок та роками діючі «договорняки», а також не допускає дискримінацію учасників. Ви можете взяти участь у повністю прозорих лісових торгах на  ліцензованій біржі ТОВ «Українська енергетична біржа». 

Завдяки УЕБ лише за останній місяць (листопад 2022 року) лісові господарства реалізували необробленої деревини на понад 540 млн грн. Останні статистичні дані показують, що потенційні покупці лісопродукції більше довіряють публічним аукціонам через те, що будь-які зацікавлені особи не мають ніяких інструментів для впливу на хід їх проведення. Для лісозаготівельних підприємств продаж деревини на ліцензованих біржах, зокрема на ТОВ «Українська енергетична біржа» – це хороша можливість покращити свій імідж та продемонструвати готовність вести чесний бізнес.

Сьогодні всі лісгоспи повністю перевели реалізацію лісу на біржові торги. Таким чином усі лісові господарства та підприємства-замовники продукції здійснюють купівлю-продаж сировини за однаковими умовами, що значно підвищує ефективність відповідного ринку.

Продаж деревини різного сортименту на ТОВ “Українська енергетична біржа”

Пройшовши швидку акредитацію на офіційному сайті Української енергетичної біржі - ueex.com.ua, ви отримуєте доступ до всіх аукціонів з продажу деревини в Україні. Обрати потрібні вам торги в системі ets.ueex.com.ua допоможуть різноманітні фільтри:

  • стан аукціону;
  • найменування продукції, що продається;
  • організатор аукціону;
  • дата початку та закінчення торгів.

Сьогодні реалізацію необробленої деревини та пиломатеріалів на ліцензованій біржі ТОВ “Українська енергетична біржа” здійснюють лісові господарства з різних регіонів України. Тому кожен підприємець, що бажає купити ліс на прозорих біржових торгах, зайде на УЕБ потрібний лот.

Дізнаватися про появу на Українській енергетичній біржі нових аукціонів вчасно ви можете завдяки зручним лісовим ботам в Telegram і Viber, а також нашій регулярній Email-розсилці. Параметри торгів ви можете налаштувати за індивідуальними уподобаннями.

Приєднуйтесь до YouTube-каналу ТОВ «Українська енергетична біржа» та до офіційної сторінки у Facebook, де на вас чекають актуальні новини різних енергоринків.