logo-prozorro акредитований майданчик

Промислова деревина – швидко купити на торгах ТОВ УЕБ

Потрібна промислова деревина у великих обсягах? Більше не хочете платити хабарі, щоб отримати необхідну для виробництва сировину? На електронних аукціонах, які сьогодні проводять товарні біржі на зразок УЕБ, можна придбати все, що завгодно – швидко, зручно, без жодних прихованих платежів. Отримуйте акредитацію у відповідному розділі на нашому сайті ueex.com.ua, обирайте прибуткові лоти та перемагайте у торгах!

Промислова деревина на аукціонах біржі УЕБ – призначення, технічні характеристики матеріалу

Близько 16% території нашої країни вкриті лісом: за запасами деревини Україна посідає шосте місце в Європі, за лісистістю – дев’яте. Частина промислової деревини йде на експорт, але чимало її використовують і вітчизняні деревопереробні комбінати та невеликі приватні підприємства.

Деревну сировину постійні лісокористувачі отримують наступним чином:

  • проводячи рубки головного користування;
  • виконуючи планові роботи з оздоровлення та формування лісових насаджень;
  • за допомогою окремих заходів, що не стосуються звичного догляду за лісовим господарством.

До категорії «Деревина дров’яна промислового використання» відносяться круглі та колоті лісоматеріали, отримані з дерев хвойних і листяних порід. Зазвичай це цілі колоди, майже завжди вкриті корою та обов’язково очищені від гілок і сучків. Такі матеріали широко застосовують під час виробництва електричної і теплової енергії, стружки, дрібних трісок, в хімічних процесах піролізу і гідролізу. Також, якщо це передбачено угодою, з промислової деревини виготовляють цілі деревні плити.

Лісоматеріали ПВ отримують з наступних частин дерева:

  1. цілих колод;
  2. частин стовбуру;
  3. відходів великого розміру (верхівка, товсте гілля);
  4. різноманітних залишків, що лишилися в процесі лісозаготівлі та не піддавалися хімічній обробці.

Потрібна промислова деревина? Беріть участь в онлайн-аукціонах

на ТОВ «Українська енергетична біржа»

Раніше майже всю заготовлену сировину, у тому числі промислову деревину, українські лісгоспи реалізовували за прямими договорами. Це створювало значні проблеми для представників малого і середнього бізнесу, породжуючи безліч можливостей для корупційних схем. Намагаючись нарешті вивести ринок лісу з тіні, уряд прийняв рішення використовувати для реалізації деревини промислового і непромислового призначення електронні біржові аукціони.

Сьогодні торги, що проходять у зручному онлайн-форматі, дозволяють уникнути незаконних махінацій і договорняків зі «своїми» людьми. Аукціони з реалізації деревини ПВ на Українській енергетичній біржі проводяться за абсолютно ідентичною процедурою, у якій легко відслідкувати найменші розбіжності або порушення.

Звернувшись за контактною інформацією, вказаною на нашому сайті ueex.com.ua, ви отримаєте команду добре підготовлених професіоналів. Ми забезпечуємо повний технічний і юридичний супровід на всіх етапах реалізації необробленої деревини на сучасних електронних торгах.

Приєднуйтеся до офіційної сторінки ТОВ «УЕБ» у Facebook, дізнавайтеся про нові аукціони з продажу промислової деревини на онлайн-аукціонах на робочий/особистий E-mail або за допомогою нашого Telegram-бота.