logo-prozorro акредитований майданчик

Приватизація Зарубинського спиртзаводу на майданчику УЕБ

Регіональне відділення ФДМУ оголосило аукціон із приватизації діючого спиртзаводу на Тернопільщині. Це – єдиний майновий комплекс ДП «Зарубинський спиртовий завод».

Підприємство займається виробництвом інших основних органічних хімічних речовин. Зокрема, виробляє спирт етиловий і спирти інші, денатуровані, будь-якої концентрації, включаючи ті, що використовуються як паливо або компонент для виробництва палива (біоетанол тощо).

Розташований ЄМК у с. Зарубинці Тернопільського району. Має на балансі більше 55 виробничих, адміністративних, складських будівель та споруд. Їхня загальна площа  - понад 28,8 тис. кв. м. Земельні ділянки – 23,9 га. 27 транспортних засобів та спецтехніки.

Стартова вартість активу – 197,6 млн грн. Прийом пропозицій відбувається на майданчику Української енергетичної біржі до 26 вересня.

Менеджери цього маркетплейсу мають багаторічний досвід успішної підготовки учасників до онлайн аукціонів, зокрема, і до е-торгів із приватизації об’єктів спиртової галузі.

Наприклад, Рава-Руське місце провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт» на Львівщині та Мишковицьке МПД на Тернопільщині інвестори придбали саме через майданчик УЕБ. Тут вони отримали якісну технічну підтримку та повний супровід у підготовці та участі у торгах, аж до підписання угоди купівлі.

Консультації за номером «гарячої лінії» - + 38 (044) 337-77-65.