logo-prozorro акредитований майданчик

Куплю брус сухостій на електронному аукціоні

Української енергетичної біржі

Потрібен сухостій? Купити його за вигідною ціною та зрозумілою, відкритою для всіх процедурою ви зможете на електронних аукціонах, які сьогодні продають ліцензовані біржі на зразок ТОВ «УЕБ». Учасники докладають мінімум зусиль, при цьому процес купівлі-продажу відбувається чесно. Для перемоги вам потрібно обрати надійну торгівельну платформу, вчасно подати необхідні документи та визначитися зі стратегію ведення торгів.

Особливості продажу сухостою на аукціонах Української енергетичної біржі

У оголошеннях на зразок «Куплю брус сухостій» йдеться про окремий вид лісоматеріалів, а саме повністю висохлі дерева, що підлягають плановій санітарній вирубці. У лісі вони з’являються після сильних засух, пожеж, внаслідок появи різних хвороб, розмноження шкідників, механічного пошкодження кореневої системи, листяного покрову або кори, природних процесів старіння і усихання.

Щоб не витрачати час дарма, з питанням «Куплю дошку сухостій» одразу звертайтеся до експертів ТОВ «Українська енергетична біржа». Сьогодні продаж необробленої деревини – один з популярних напрямків проведення організованих біржових торгів. Раніше деревообробні комбінати та індивідуальні приватні підприємці напряму зверталися до керівників лісгоспів з наміром придбати сухостій, пиловник або деревну сировину технічного призначення. Однак такі угоди часто закінчувалися корупційними договорняками – покупці мали платити відкати чи свідомо погоджуватися на невигідні умови.

У 2021 р. влада нарешті поклала цьому край, запровадивши нові правила гри для всіх учасників ринку. Мова йде про продажу лісу на відкритих біржових аукціонах. Оскільки в Україні немає закону про вирубку сухостою, його заготівля регулюється Лісовим кодексом та рядом постанов КМУ на зразок «Про затвердження Санітарних правил в лісах» та «Про затвердження Правил рубок головного користування» (зокрема в Карпатах).

Тож починаючи з 01 липня 2021 р. усю заготовлену сировину лісгоспи виставляють на торги, використовуючи для цього ліцензовані товарні біржі на зразок ueex.com.ua. Унікальні програмні засоби дозволяють Україні крок за кроком долати корупцію. Наші найкращі фахівці постійно працюють над створенням дієвих інструментів, що дозволять реалізовувати стратегічно важливі ресурси на ще більш прозорих і вигідних умовах.

Сьогодні продаж необробленої деревини в Україні відбувається за чесними та однаковими для всіх правилами. Тільки за липень 2022 року на спеціальних онлайн-платформах, у тому числі біржі УЕБ, лісгоспам вдалося реалізувати 476 тис. кубометрів лісу загальною вартістю більше 1 млрд. грн.

Куплю сухостій сосни на ліцензованій платформі

ТОВ «Українська енергетична біржа»

Найбільшою популярністю на організованих біржових торгах користується сухостій сосни, верби, дубу. Його продають у вигляді дошок або брусів довжиною від 1 до 4 м. Просто зараз на Українській енергетичній біржі ви можете придбати необроблену деревину у будь-яких обсягах та на максимально вигідних для вас умовах.

Бажаєте купити сухостій чесно та прозоро? Звертайтеся до наших консультантів за телефоном (044) 35-77-537. Підпишіться на сторінку ТОВ «УЕБ» у Facebook та зручну Email-розсилку і будьте в курсі останніх новин у сфері електронних біржових аукціонів. Також вам у цьому допоможуть Viber- і Telegram-бот – тут актуальні торги можна швидко відсортувати за категорією або конкретним регіоном.