logo-prozorro акредитований майданчик

У вересні продаватимуть 11 дозволів на видобуток газу і нафти

Державна служба геології та надр України 24 вересня проведе 11 аукціонів із продажу спецдозволів на видобуток газу та нафти у різних регіонах держави. Традиційно торги оголосили через майданчик Української енергетичної біржі, який супроводжує організатора уже кілька років поспіль із перших днів роботи на Прозорро.Продажі. Тож професійні та досвідчені менеджери майданчика запрошують до участі у торгах і потенційних надрокористувачів: тут їм нададуть повний супровід від моменту реєстрації на маркетплейсі та подачі пропозиції, до участі в самому аукціоні та підписання угоди купівлі спецдозволу.

Усі дозволи видають на 20 років. Коротко про лоти та географію їх використання.

  1. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Західно-Мажарівській площі, в тому числі і на Гулаківській площі, на території Полтавської та Харківської областей. Площа ділянки – 184 кв. км. Стартова вартість лота – 314 млн грн.
  2. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Таращанській площі у Чернівецькому районі. Площа ділянки – 254 кв. км. Стартова вартість – 154 млн грн.
  3. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Любинецькій площі у Львівській області. Площа ділянки – 84 кв. км. Стартова вартість – 96,6 млн грн.
  4. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Добробратівській площі, включаючи Станівське родовище, у Закарпатській області. Площа ділянки – 181 кв. км. Стартова вартість – 58,5 млн грн.
  5. Спецдозвіл на видобуток газу (метану) вугільних родовищ на ділянці Межиріччя-Східна у Львівській області. Площа ділянки – 171 кв. км. Стартова вартість – 49 млн грн.
  6. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Південно-Монастирецькому родовищі Львівської області. Площа ділянки – 089 кв. км. Стартова вартість – 38,6 млн грн.
  7. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на площі Кітван у Івано-Франківській області. Площа ділянки – 8,7 кв. км. Стартова вартість – 10 млн грн.
  8. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Північно-Глибівській площі Івано-Франківського району. Площа ділянки – 21 кв. км. Стартова вартість – 6 млн грн.
  9. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Криницькій площі Львівської області. Площа ділянки – 20,6 кв. км. Стартова вартість – 6 млн грн.
  10. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Південно-Гірській площі у Львівській області. Площа ділянки – 8 кв. км. Стартова вартість – 4,66 млн грн.
  11. Спецдозвіл на видобуток нафти і газу на Північно-Вівнянській площі у Львівській області. Площа ділянки – 5 кв. км. Стартова вартість – 1,5 млн грн.