logo-prozorro акредитований майданчик

Аукціони з продажу необробленої деревини у Вінниці

на біржі ТОВ УЕБ

На Українській енергетичній біржі активно проводяться аукціони з продажу необробленої деревини у Вінниці та по всій країні. Лісозаготівельна галузь довгий час потребувала реформування та реорганізації. Ці процеси нарешті були запущені у липні 2021 року, що кардинально змінило механізм продажу лісоматеріалів.

На біржі УЕБ стартували аукціони

з продажу необробленої деревини у Вінниці

Лісистість нашої держави складає 16% від загальної площі, що дорівнює 10 мільйонам гектарів. Майже половина усіх лісових ресурсів України зосереджена в Карпатах. Деревообробні компанії закупляють в основному сировину хвойних і листяних порід, наприклад, сосну, ялину, дуб, вільху, граб, березу. Усі ці види реалізуються на онлайн-аукціонах з продажу необробленої деревини у Вінниці та інших містах на ТОВ «Українська енергетична біржа».

Представників зеленого бізнесу цікавить питання, чому так вигідно співпрацювати з ліцензованими товарними біржами? Цей проект на постійній основі функціонує з 2021 року. Він передбачає проведення онлайн-торгів через спеціально залучені електронні торгові платформи – такі, як УЕБ. Повна відкритість інформації – це абсолютно новий підхід, який став гарантом подальшого успіху.

Усі бажаючі можуть контролювати чесність та об’єктивність проведених аукціонів, спостерігаючи за їх ходом та оприлюдненими результатами. Окрім цього, робота через ліцензовані біржі дозволяє знайти та залучити до торгів якомога більше зацікавлених осіб. Як результат, обсяги реалізованих лісоматеріалів зростуть і закріпиться реальна ринкова ціна на товар.

Продаж необробленої деревини у Вінниці на аукціонах ТОВ «УЕБ»

Через товарну біржу ТОВ «Українська енергетична біржа» до аукціонів з продажу необробленої деревини у Вінниці можуть долучитися всі охочі – і лісозаготівельні, і деревообробні компанії.

Якщо раніше усі торги проводилися «з-під молотка», зараз підхід до їх проведення оновився у зв’язку зі стрімким розвитком комп’ютерних технологій. ТОВ «Українська енергетична біржа» однією з перших почала організовувати аукціони в онлайн-форматі, при цьому маючи власне програмне забезпечення і якісну технічну підтримку. Ми діємо в рамках єдиних правил, що задовольняють всіх учасників та ставлять їх в рівні умови.

Наш майданчик був цілком готовий до проведення торгів лісом-кругляком, адже ми заздалегідь обговорювали процедуру реалізації, інструменти, за допомогою яких вона буде здійснюватися, доводили доцільність самого проекту на нарадах. А зараз ми є невід’ємною складовою ринку лісоматеріалів.

Після отримання акредитації на сайті ueex.com.ua ви зможете зв’язатися з нашими консультантами за телефоном (044)35-77-537, вони допоможуть вам не тільки обрати цікавий аукціон, а й перемогти на ньому. Наша платформа пропонує для вашого комфорту не тільки зручний інтерфейс, а й Telegram-бот, що не дозволить вам пропустити важливі торги. Крім цього, ми також запрошуємо долучитися до нашої сторінки у Facebook.