logo-prozorro акредитований майданчик

Аукціони з продажу необробленої деревини в Житомирі уже стартували

Клієнти ліцензованої платформи ТОВ «Українська енергетична біржа» активно беруть участь в аукціонах з продажу необробленої деревини в Житомирі та інших містах України. Реалізація лісоматеріалів сьогодні є дуже перспективним напрямком вітчизняної економіки, який слід розвивати.

Проведення аукціонів з продажу необробленої деревини в Житомирі

на біржі УЕБ

Лісозаготівельні компанії кожного кварталу виставляють на продаж деревину на ліцензованих онлайн-платформах, таких, як ТОВ «Українська енергетична біржа». Сировину вони одержують під час санітарної вирубки та розділяють її на цілі стовбури та колоди.

Які переваги має проведення електронних аукціонів з продажу необробленої деревини в м. Житомир саме на торговій біржі УЕБ? Насамперед, це широка географія поширення товару завдяки онлайн-режиму та збільшення кількості учасників, а також встановлення реальної ринкової ціни за виставлені лоти.

Лісові господарства України впродовж тривалого часу керувалися у своїй діяльності застарілими нормами. Запровадження публічних аукціонів на базі вже існуючих товарних бірж стало справжньою революцією у сфері лісозаготівлі та деревообробки. Починаючи з липня 2021 року брати участь в торгах лісоматеріалами можна з будь-якого куточка нашої країни, навіть вдома чи на відпочинку. Така зручна процедура вимагає тільки наявності комп’ютера чи смартфона та стабільного підключення до мережі.

Хоч деревина почала продаватися у такий спосіб тільки в цьому році, електронні торги лісом на Українській енергетичній біржі продаються досить давно. Загалом протягом липня 2022 року на ліцензованих товарних біржах було продано 476 тис. кубометрів необробленої деревини, сумарний дохід від якої перевищив 1 млрд. грн. При цьому додатковий прибуток, отриманий завдяки чесній прозорій конкуренції між учасниками, поповнив державний бюджет на 78,6 млн. грн.

Досвід і відгуки учасників доводять, що такий вид торгів є зручним, прибутковим та вільним від корупції. Повна відкритість та вільний доступ для всіх – засади, на яких сьогодні працює вся лісозаготівельна галузь та біржа ТОВ «УЕБ» зокрема.

Будь-які порушення одразу набувають широкого розголосу та завдають суттєвого удару репутації учасника, адже спостерігати за торгами може будь-хто, у першу чергу контролюючі органи та представники преси.

Беріть участь в аукціонах з продажу необробленої деревини в Житомирі на ліцензованій платформі ТОВ «УЕБ». Отримуйте акредитацію на сайті ueex.com.ua для миттєвого доступу до аукціонів з продажу необробленої деревини у м. Житомир та по всій країні.

Наші спеціалісти нададуть вам усю необхідну підтримку, ознайомлять з процесом проведення торгів та приведуть вас до перемоги. Телефон гарячої лінії – (044)35-77-537.

Ви будете почувати себе ще комфортніше, підключивши Telegram-бот біржі УЕБ. Він допоможе обрати аукціон та не проґавити його.