logo-prozorro акредитований майданчик

Українська енергетична біржа - лідер у системі Прозоро.Продажі

Вже пройшло майже 1,5 роки після повноцінного впровадження системи Прозорро.Продажі в процес реалізації активів збанкрутілих банків.
Разом з тим вже понад рік функціонує й аналогічний пілотний проект з реалізації майна державних та комунальних підприємств.
Протягом зазначеного періоду в системі було реалізовано активів на загальну сумму 6.5 млрд грн, майже 30% з яких було продано через ТБ "Українська енергетична біржа", яка й лідирує в загальному заліку станом на 1 липня 2018 року.
"Ми вже тривалий час займаємо І місце з реалізації банківських активів, оскільки багаторічний досвід наших фахівців дозволяє якісно супроводжувати клієнтів під час всього процесу викупу нерухомості, авто чи права вимоги за кредитним договором" - повідомив Олександр Коваленко, генеральний директор біржі.
"Українська енергетична біржа функціонує на багатьох ринках, особливо ресурсних та енергетичних, тому має прекрасний досвід й можливість залучати до аукціонів учасників, які здатні підвищити ефективніть торгів системи Прозорро.Продажі з реалізації державного майна. Для прикладу, за результатами травня 2018 року біржа стала беззаперечним лідером з металобрухту".
Для додаткових коментарів: [email protected]+ 38 (044) 337-77-65